2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 124 پست
عزیزم من خیلی ترسیدم الان میترسم زمان مرگم رسیده باشه😭

زمان مرگت رسیده باشه فرشته مرگ نمیزاره تو نی نی سایت بچرخی عزیزم

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زمان مرگت رسیده باشه فرشته مرگ نمیزاره تو نی نی سایت بچرخی عزیزم

😂😂😂

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اره گفتن ایست قلبی کرده قبلش هیچ مشکلی نداشته حتی سرما خوردگی هم نداشته توهال پذیرایی خوابیده بوده ب ...

ایست قلبی تو جوونا زیاد شده توی ی سال اخیر سه جوون ۱۸تا ۲۲ سال فقط بحاطر ایست قلبی فوت شدن

البته یکشون میگفتن ی قرص خورده واسه سردردش بعدم قهوه خورده قرصه پاکستانی یوده ایرانی نبوده بعدشم ایست قلبی کرده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حالا میخوای ازت دورشون کنم

چجوری

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

جواب بده دیگه میخوای ازشون دور بشی دیگه نبینی

نمیدونم از کوچیکی میدیدمشون بعضی هاش خوب بودن بعضی هاش بد نه نمیخوام دور شن یعنی اون خوبا نمیخوام دور شن بد هاش دور شن

۱۷ سالمهبعد از عمل انحراف ستون فقرات به شدت درباره مرگ اضطرابی شدم با سختی با قرص کنترل شد مشکلم

خب پس جراحیت سنگین بوده اسی خودتم میدونی عصب درگیر میشه حین جراحی میکن ازت میخوان دستت و پاتو تکو تکون بدی خودت متوجه نمیشی شاید. اگر دوباره عود کرده برو دکتر زیادم فکر نکن بهش من الان ۲۸ سالمه مثل تو بودم. حتی یادمه ی شب بیرون خوابیده بودم از باد هم میترسیدم. فکر بیش از حد بهش بیماریت رو تشدید میکنه ذهنتو دور کن ازش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چجوری

اول پاشو برو یکم نمک دریا باشه بهتره پیدا کن بیار بریز تو یه کاسه ۷ بار سوره توحید بخون آروم نفست بده روی نمک بعدش ببر حموم بریزش تو آب ولرم باهاش بدنت بشور.از فرق سر بریز تا نوک پا و تمام

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

خب پس جراحیت سنگین بوده اسی خودتم میدونی عصب درگیر میشه حین جراحی میکن ازت میخوان دستت و پاتو تکو ت ...

دقیقا نه الان بهترم کمتر بهش فکر میکنم

سلام آیت الکرسی بخوان شبا نگرانم نباش چیزی نمی کنند خطری ندارند اگر خودت دنبال دعا و احضار نباشی

مدتی بود دنبالشون نبودم

اول پاشو برو یکم نمک دریا باشه بهتره پیدا کن بیار بریز تو یه کاسه ۷ بار سوره توحید بخون آروم نفست بد ...

شماره حسابم بعدا برات میفرستم.به اون دوستای گوگولی مگولی هم میگم دیگه سمت تو نیان