2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 124 پست
فکنم فقط ادم های مومن اینطور راحت میمیرن پدر بزرگم ۹۰ سالشه قاری قرانه همش نماز شب میخونه و اصلا به ...

خوشبحالشون منو حتما میبرندجهنم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟بعدش چیشد

توی راه پله بودیم جیغ زدم اومدم داخل خونه اون داشت میخندید میگفت چت شد یهو اونم اومد داخل دیدم قیافش کاملا عادیه نمیدونم چرا اونجوری شدم چند وقتم هست که مثلا نشستم انگار میشنوم یکی با صدای مامان بابام داره صدام میزنه بعدش میرم از مامان بابام میپرسم اونا میگن نه ما نبودیم چند روز پیشم تو آشپزخونه بودم دیدم مامانم صدام زده گفتم بله دیدم جواب نمیده اومدم توی پذیرایی دیدم خوابیده😐البته من استرس ام زیاد دارم شاید توهم زدم

دیدیش بهش سلام کن

فرصت نمیده میگیره دستتو میبرتت، من از مرگم نمیترسم همین الانم ب زور خودمو نگه داشتم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
فرصت نمیده میگیره دستتو میبرتت، من از مرگم نمیترسم همین الانم ب زور خودمو نگه داشتم

عزیزم من خیلی ترسیدم الان میترسم زمان مرگم رسیده باشه😭

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

امیدوارم این موضوع تا شب از ذهنم بره بیرون

فقط دیدید نترسید.بهشون سلام کنید دعوت کنید. احترام کنید.اونوقت ببین چ کارایی برات میکنن

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

علت فوتش چی بود؟ ایست قبلی؟

اره گفتن ایست قلبی کرده

قبلش هیچ مشکلی نداشته حتی سرما خوردگی هم نداشته

توهال پذیرایی خوابیده بوده باباش رو مبل بوده میگفت سرفه کرد روشو کرد اون سمت دیگه تکون نخورد منم فکرمیکردم خوابه ولی برا نماز هرچ تکونش دادیم بیدار نشد دیگه از بعدسرفه هیچ تکونی نخورده

عزیزم من خیلی ترسیدم الان میترسم زمان مرگم رسیده باشه😭

اسی چند سالته؟

نتزس اروم باش فقط آشفته شدی دنبال این قصه ها نباش میگم تو ۱۵ تا ۱۸ سالگی مث تو بودم افسردگی داشتم توهم مرگ داشتم، سخت درمان شدم اگر بخوای اینجوزی پیش بری از زندگی و اینده ات می افتی.

مرگ هم برای همه هست ولی بهش فکر نکن وصعیتت از اینی ک هست بدتر میشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
توی راه پله بودیم جیغ زدم اومدم داخل خونه اون داشت میخندید میگفت چت شد یهو اونم اومد داخل دیدم قیافش ...

خدا کنه بخاطر استرس باشه دختر

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اسی چند سالته؟نتزس اروم باش فقط آشفته شدی دنبال این قصه ها نباش میگم تو ۱۵ تا ۱۸ سالگی مث تو بودم اف ...

۱۷ سالمه

بعد از عمل انحراف ستون فقرات به شدت درباره مرگ اضطرابی شدم با سختی با قرص کنترل شد مشکلم