2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 123 پست
بله من قبول میکنم چون تجربه کردم

میشه توضیح بدی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

منم یه بار اینجوری شدم البته اصلا باعث نشد بترسم

شب بود من حالم خوب نبود اما وقتی دیدمش یکم بهتر شدم

یه ایمونولوژیست بهم گفت ضمیر ناخودآگاهت اون شخصیت و خلق کرده بوده و اگه حضورش پیش خودت بهت حس خوب داد پس چیزی نیست نگران نباش

اگه تو هم مثل من بودی ذهنتو درگیرش نکن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دیشب از پنجره بیرونو نگا میکردم یهو پنجره روبرویی نظرمو جلب کرد دقیق سایه یه مرد جلو پنجره روبرو ...

دیشب تو مسیر تا خونه بارها آدم دیدم وقتی نزدیک شدم دیدم هیچی نیست

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

اگه دیدیی زیاد این اتفاق افتاد برو پیش دعا نویس و روان شناس الانم ی صفحه قران بخون ترس به دلت را نده ...

نمیدونم اصلا یه طوری شدم خیلی ترسیدم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

دیشب تو مسیر تا خونه بارها آدم دیدم وقتی نزدیک شدم دیدم هیچی نیست

وای

اسی این روزها داروی خاصی جراحی نکردی؟

چون منم بچه بودم اینجوری شدم تا چند مدت فکر میکردم که جنه بعدش فهمیدم اثرات داروهای بیهوشی اتاق عمله

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اسی این روزها داروی خاصی جراحی نکردی؟چون منم بچه بودم اینجوری شدم تا چند مدت فکر میکردم که جنه بعدش ...

ده ماه پیش عمل کردم

وای

در خونه رسیدم دیدم نشسته دم در یه نفر از دور دیدم گفتم این کیه رسیدم دیدم هیچکس نیست

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

شاید تو خواب بوده بیدار شدی متوجه شدی خونواده ات خواب بودن 🥲 یا تو خواب و بیداری بودی ؟من به اینچیز ...

تو خواب و بیداری دیدمش چهره اش هم خیلی قشنگ بود بهم گفت پاشو بریم بلند شدم برم باهاش دیدم خانواده ام کنارمن فهمیدم خانواده ام نیست یهو غیب شد

در خونه رسیدم دیدم نشسته دم در یه نفر از دور دیدم گفتم این کیه رسیدم دیدم هیچکس نیست

قرآن بخون دختر

شاید خواب دیدین

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود