2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
تجربه اس و از خیلیاااا شنیدم

من در مورد پسرای چشم آبی یا سبز خوندم که کلا موجودات بلندپروازی هستن ، اون بیشتر منظور ش مسایل پولی و مالی بود البته ، شاید این که شما میگید هم برمیگرده به همون روحیه به نوعی سلطهگری ، اینکه همه رو داشته باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی دیگه از کاربران هم نظر شما رو داشت تقریبا ، جالبه

اگه شما هم دقت کنی یه مدت تو بیرون متوجه میشی اون حسی که میگیم رو ، و یا حتی اون تفاوت آرامشی که وقتی موقع صحبت و نگاه و.... به آدم میدند بیشتر شبیه ترس و...

اره تو یکی از شخصبت شناسی ها بود که برای آمریکابود فکر میکنم انسانهایی که صورتشون از پیشونی به پایین ...

شاید تاثیرات مواد شیمیایی و هورمونی داخل بدن که رو شکل چهره هم تاثیر میذاره و همزمان رو شخصیت . البته در نهایت تعهد برمیگرده به ذات آدمی و تربیت درستش

نه ربطی ندارهمن خودم چشام مشکیه خاکی خاکیم غرور و اینا ندارمرفیقم قهوه ایه مغروووور

البته مطلبی که من خوندم لزوما شاید یه مطلب علمی هم نبوده یا شایدم یه جاهایی درست باشه یه جاهایی نه

اره

من اینو جایی نخوندم ، صرفاً یه حس درونی هست ، حس میکنم دخترایی چشم رنگی ، چجوری بگم مظلوم تر یا آروم تر هستن ، حس میکنم بر خلاف ظاهر مغرورشون گاهی ، اما در کل ساده و آروم هستن

شخصیت ادما به رنگ چشم نیست

به ذاتشون و تربیت خانوادگی برمیگرده

دراینده رفتار شما مهمه اگه به همسرت احترام بزاری الویت قرار بدی عشق بدی بهترین زندگی رو داری محبت کنی محبت میبینی حال دل زن که خوب باشه اون زندگی بهشته

رها کن آنچه راکه ، حالت را پریشان میکند..🎈