2777
2789
عنوان

میگین چیکارکنم

156 بازدید | 22 پست

دیروز توسایت داشتم حرف میزدم گفتم مشاورم 3تامدال المپیادفیزیک داره خودش گفته و قطعی میدونم گفته بود و بیشتراز یه دونس

الان یکی گف کلا نمیتونی بیشتراز یه مدال درهررشته بیاری

باعث شد شک کنم به مشاورم

بعدگفته بودتوماز کار میکنه وپشتیبانه و طراح سوال بوده

زنگ زدم پرسیدم گفتن ماپشتیبانی به این اسم نداریم که صدالبته گفتن باید بری از نمایندگی بپرسی و گفتن ماطراحی به این اسم الان نداریم

منم گفتم گفتن طراح سوال بودن

بعد ازم شمارشو خواست گفتن دارین شمارشو؟الان زنگ بزنم بدم شمارشو؟اخه ادعاهای بزرگ میکنه و میگه پزشکی تهرانو توعمومی خونده ادامشو.هم میخونه امادریغ از یه اسم و یایه تبلیغ ریز توی نت

خودشم میگه دانشاموزی که باتبلیغ بیاد باتبلیغ میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکوکه تا الان دروغاش رو شدن

میدونی به ماز که زنگ زدم گفتن که ماطراح سوال به این اسم نداریم گف اول هر دفترچه مینویسن نگاانداختم اسمشون نبود

بعداخه من دیدم یکی از یه شهر دیگه زنگ زد برار فع مشکل پنل صدای خانومه روهم میشنیدم

جای من بودی چیکارمیکردی

اخه مشکل اینه شماره دانشگاه تهرانوهم سرچ زدم

زنگ زدم اشغال بود

اخه از یه طرفم ازتدریس فیزیکش خیلی راضین

توتلگرام از یکی خواهش کردم یه مشاور معرفی کنه که خوب باشه

صدالبته تبلیغی نبود قبلش گفته بود اینانمایشن خودت باید بخونی

ایشونو معرفی کرد گفت دوست داداشم بوده الانم پزشکه و براکنکور سال پیش فیزیکو رفتم جمع بندی پیشش خیلی کمکم کرد و زیر چن ثانیه سوالاتوحل کردم

دروغ میگه.از این مشاور جز ضرر چیزی عایدت نمیشه.کسی که حسن نیت نداره،عملش سودی نداره

شاید هم راست میگه

نمیدونم

چون دیدم اول جلسه گوشی دستش بود یه خانم از یه شهردیگه زنگ زد و من صداشومیشنیدم گف مشخصات بفرستین پیگیری میکنم

اخه از یه طرف هم اونایی که تبلیغ دارن خوب از اب درنمیان نمیدونم

ولی از طرف دیگه برنامش خوبه

شمارشو بدم به ماز ببینه واقعا پشتیبان هس یانه؟گفت بفرستینبالاخره باید بفهمم یانهیه راهی میتونی جلوپا ...

ببین اگرم میخوای شماره شو بدی باید ازشون تعهد بگیری اسمی از تو نبرن فقط بگن چون متوجه شدیم به اسم ما داری مشاوره نیتی میخواستیم بدونیم شما از مشاوران ما هستی یا نه قطعا شما تنها مراجعه کننده ش نیستی

ببین اگرم میخوای شماره شو بدی باید ازشون تعهد بگیری اسمی از تو نبرن فقط بگن چون متوجه شدیم به اسم ما ...

میشه کامل تر بگی نفهمیدم

اخه مشکل اینجای اول هر جلسه گوشی دستشه مشغول بود یهو دیدم یه خانم فارس زبان زنگ زد برا مشکل پنل

بعداخه از تدریس فیزیکشم راضین

نمیدونم

میشه کامل تر بگی نفهمیدماخه مشکل اینجای اول هر جلسه گوشی دستشه مشغول بود یهو دیدم یه خانم فارس زبان ...

عزیزم این تصمیم باید خودت بگیری بنظرم با پدر و مادرت در میون بذار تا با هم فکری هم یه کار درست انجام بدید و اونا پیگیر باشن

ببین اگرم میخوای شماره شو بدی باید ازشون تعهد بگیری اسمی از تو نبرن فقط بگن چون متوجه شدیم به اسم ما ...

اخه چطور تعهد بگیرم نهایتا بگن باشه نمیگیم

مشکل دیگه اینه که فک کنم موسسه اصلی ماز که توتهرانه اسم پشتیبانهایی که توشهر دیگه هستنو نمیدونه و فقط براتهرانو میدونه چون گف بانمایندگی تماس گرفتین یانه خودمم موندن

بالاخره باید بفهمم

عزیزم این تصمیم باید خودت بگیری بنظرم با پدر و مادرت در میون بذار تا با هم فکری هم یه کار درست انجام ...

اونا اصلا پیگیر نیستن گلم

هزار تا برچسب هم میزنن بهم که نو دنبال مسخره بازی هستی مامانم سراین موضوع حتی کتکم زد