saeedm1370 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3555 عنوان پت خانگی 56 بازدید | 11 پست دوست دارم بدونم اونایی که اسم ادم میزارن روی پت های خونگیشون فازشون چیه،چرا حرمت اسم ادم هارو نگه نمیدارین؟لطفااا بی احترامی نکنید🚫⛔️فقط دوست دارم بدونم متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن امروز | 08:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saeedm1370 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3555 شعورشون همینه موافقم حرمت نگه نمیدارن متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 14977 یچیزی؛حالا خودتون مادر و پدرِ سگ تون هستید باشید، بقیه مثلا رهگذرها عمو و خاله ش نیستند! 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
saeedm1370 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3555 یچیزی؛ حالا خودتون مادر و پدر سگ تون هستید باشید، بقیه مثلا رهگذرها عمو و خاله ش نیستند! 😑😑😑😑خجالت بکش متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
nikooli22691 عضویت: 1391/12/25 تعداد پست: 22809 خیلیا هم اسم حیوونا رو میذارن رو بچه هاشون. آهو. پرستو. پروانه. مارال. غزال. شاهین. خداوند به من نزدیکترین است و همیشه حامی من
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 14977 😑😑😑😑خجالت بکش وا چته؟ فهمیدی اصن منظورمو؟ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
saeedm1370 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3555 یچیزی؛ حالا خودتون مادر و پدر سگ تون هستید باشید، بقیه مثلا رهگذرها عمو و خاله ش نیستند! منظورم با اسم پت خونگی بودم متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
آپنجره عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 10091 خیلیا هم اسم حیوونا رو میذارن رو بچه هاشون. آهو. پرستو. پروانه. مارال. غزال. شاهین. خب اونا دوس دارن وحیووناهم بدشون نمیاد حق باشماست
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 14977 منظورم با اسم پت خونگی بودم منم چیزی مخالف تو نگفتم که ترش میکنیمیگم وقتی صاحبان پت خونگی به سگشون میگن مامان و بابا، نیازی نیست فکر کنن بقیه هم عمو و خاله سگشون هستن و بگن مثلا برو کنار تا عمو رد بشه. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
saeedm1370 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3555 منم چیزی مخالف تو نگفتم که ترش میکنیمیگم وقتی صاحبان پت خونگی به سگشون میگن مامان و بابا، نیازی نیست ... 😄😄درست متوجه نشدم🥴😨 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن