2777
2789
عنوان

پت خانگی

56 بازدید | 11 پست

دوست دارم بدونم اونایی که اسم ادم میزارن روی پت های خونگیشون فازشون چیه،چرا حرمت اسم ادم هارو نگه نمیدارین؟

لطفااا بی احترامی نکنید🚫⛔️

فقط دوست دارم بدونم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

شعورشون همینه

موافقم حرمت نگه نمیدارن

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزی؛

حالا خودتون مادر و پدرِ سگ تون هستید باشید، بقیه مثلا رهگذرها عمو و خاله ش نیستند!

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
یچیزی؛ حالا خودتون مادر و پدر سگ تون هستید باشید، بقیه مثلا رهگذرها عمو و خاله ش نیستند!

😑😑😑😑خجالت بکش

😑😑😑😑خجالت بکش

وا چته؟

فهمیدی اصن منظورمو؟

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
یچیزی؛ حالا خودتون مادر و پدر سگ تون هستید باشید، بقیه مثلا رهگذرها عمو و خاله ش نیستند!

منظورم با اسم پت خونگی بودم

منظورم با اسم پت خونگی بودم

منم چیزی مخالف تو نگفتم که ترش میکنی

میگم وقتی صاحبان پت خونگی به سگشون میگن مامان و بابا، نیازی نیست فکر کنن بقیه هم عمو و خاله سگشون هستن و بگن مثلا برو کنار تا عمو رد بشه.

منم چیزی مخالف تو نگفتم که ترش میکنیمیگم وقتی صاحبان پت خونگی به سگشون میگن مامان و بابا، نیازی نیست ...

😄😄

درست متوجه نشدم🥴😨