2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پانیک خیلی بده،فقط زمانی که تحت استرس شدید باشم میاد سراغم،بعدش شدید بی حال میشم

انرژیم کامل میره،حین اتفاق افتادنش اب خنک میخورم،دوش اب سرد میگیرم ولی خیلی درد داره🥲

پانیک خیلی بده،فقط زمانی که تحت استرس شدید باشم میاد سراغم،بعدش شدید بی حال میشمانرژیم کامل میره،حین ...

خیلی حالم بده دارم جون میدم امشب یه جایی بودم تحت فشار بودم میدونستم حالم بد میشه

خیلی حالم بده دارم جون میدم امشب یه جایی بودم تحت فشار بودم میدونستم حالم بد میشه

خیلی بده من اولش انگار آتیش توی بدنم روشن کردن و لرزش میگیرم،بعد تنگی نفس و سرگیجه،تپش قلب شدید و گلوم شدید خشک میشه،قدرت تکلمم بهم میخوره بدنم جون نداره انگار

دست راستتو بذار رو شونه چپ

دست و چپتو بذار رو شونه راستت آروم به ترتیب به شونت ضربه بزن بهش میگن روش پروانه ای .

چند تا نفس عمیق بکشم از صد ۳ تا ۳ تا به عقب بشمار مثلا ۱۰۰,۹۷,۹۴ .

یا یه بازی مثه کلش رویال نصب کن حواستو کلا پرت میکنه.

ولی اگه زیاد این حملات بهت دست میده و هردفعه تشدید میشه یه کلرودیازپوکسایدی چیزی پیش خودت داشته باشه

خیلی بده من اولش انگار آتیش توی بدنم روشن کردن و لرزش میگیرم،بعد تنگی نفس و سرگیجه،تپش قلب شدید و گل ...

دقیقا احساس میکنی داری میمیری هر لحظه ممکنه تموم کنی بیفتی خدا میدونه چقدر زجراوره اینکه حس کنی لحظه های اخرته