2777
2789
عنوان

هجده ساله شدم

91 بازدید | 33 پست

و نمیدونم چرا فکر میکنم آخر دنیاست:) شما هم این حس رو داشتید؟

فکر میکردم اگه ۱۸ سالم بشه کار خودمو دارم اتاقمو جوری که میخاستم کردم نقاش حرفهی شدم ولی خب هیچ کدوم نشد:(

مبارکههه💋چرا این فکرو میکنی تو هنوز اول راهی

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووهههه این گل ناز تازه شکوفا شده ای جانم🥹🥹

تولدت مبارک بانو 💞

تازه شروع راهه دختر ، کی گفته آخر دنیاست 18 سالگی یعنی شروع جدید و تولدی دوباره🥰😍

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

منم فکر میکردم قراره پونزده سالگی رویایی ای داشته باشم.اما نه تنها پونزده سالگیم کسل کننده ترین سال عمرم بود،حتی ذره ای هم به اون چیزی که تو ذهنم بود نزدیک نبود.اینقد برنامه چیده بودم براش همچی بهم ریخت.الانم دو ماهه ۱۶ شدم.

تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🍉🎋

منم فکر میکردم قراره پونزده سالگی رویایی ای داشته باشم.اما نه تنها پونزده سالگیم کسل کننده ترین سال ...

هنوز خیلی کوچولویی برو ۱۶ سالگیت رو بترکوننن

کاش منم همسن تو بودم همینقدر عقلم کار میکرد که حالا تو ۲۶ سالگی انقدر عاطل و باطل نباشم

اینطوری درباره خودت حرف نزن عزیزم هنوزم جوونی و کلی فرصت داری

خوش به حالت جدی میگمتو چند تا تاپیک دیگه هم گفتم ، واقعا دیشب ارزوم بود که بخوابم وقتی بیدار شدم ۱۸ ...

نمیدونم شما چند سالته ولی هیچ وقت دیر نیست توی هر سنی هستید شروع کنید:)