2777
2789
عنوان

دزدی آدم نزدیک

382 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من همیشه به آدمای اطرافم مثل خواهر برادر دوست صمیمی و... اعتماد کامل دارم و دوسشون دارم ولی چرا به من آسیب میزنن😔

بچه بودم داداشم منو مهد میبرد تو راه خوراکی هام رو از تو کیفم بر میداشت و مامانم منو دعوا میکرد حتی با مربیم صحبت کرد بعد ها داداشم گفت من بر میداشتم

اول ابتدایی یه بيسکوئيت شکلاتی داشتم دوستم گفت گیفت رو بده من بیارم واست زنگ بعد بیسکوییتم نبود و اون جلوم داشت میخورد به من هم تعارف میکرد

زمان جشن تکلیفم مارو بردن یه مسجدی و بهمون ساعت هدیه دادن یه مدلش که از همه قشنگ تر بود به من افتاد یکی از دوستام گفت کیفت رو بده من نگه دارم و بوم ساعت خوشگل منو با ساعت اشغال خودش جا به جا کرد گفتم به مربی و گفت اشکال نداره ببین اینم قشنگه و...

سال اول دانشگاه دو تا دوست صمیمیم یه گردنبند برام خریدن که خیلی دوست داشتم خواهر زادم هم میخواست خواهرم بهم گفت غیر مستقیم که عسل دوست داره فلان ندادم و چند روز بعد مال من گم شد رفتیم خونه خواهرم و گردن خواهر زادم دیدمش

همین چند وقت پیش هم با نهایت عشق و اعتماد ازن استفاده کرد و گردنبند طلام رو برداشت 😔😔😔

چرا اینطوری میشه آیا باید جرشون بدم؟

برای شما هم اتفاق افتاده اینجوری؟

نه والا

حتی یک مورد.

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو دوران دبیرستان بغل دستیم پولمو از کیفم برداشت البته خیلیا ازش شاکی بودن بابت پولی که ازشون برده بود ولی روشون نمیشد بگن

وضع مالیشون اصلا خوب نبود

کشیدمش یه گوشه ای باهاش حرف زدم

بهش گفتم تو اگه پول قرض میخواستی بهتر بود بهم میگفتی ولی با این کارا خودتو انگشت نما کردی

سرشو انداخت پایین خیلی خجالت کشید

اون آخرین باری بود که تو کلاسمون دزدی میشد