2777
2789

شوهر منم خیلی رفتارش سرده از سر کار ک میاد سرش همش تو گوشیه بعد میگه شام بیار بعد هم میگه جامو بنداز ک بخوابم من خیلی عصبانی هستم ازش حتی نمیتونم باهاش بخوابم جدا میخوابم با بچه هام، حالا اگه کنارشم بخوابم حتی تو خواب دستش بمن بخوره از خواب می پرم و حتی بدنم اجازه نمیده ک لمسم کنه

شوهر منم خیلی رفتارش سرده از سر کار ک میاد سرش همش تو گوشیه بعد میگه شام بیار بعد هم میگه جامو بنداز ...

مال منم دقیقا همینطوریه نمیدونم چیکار کنم امیدوارم زندگیت بهتر شه عزیزم خیلی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم دقیقا همینطوریه نمیدونم چیکار کنم امیدوارم زندگیت بهتر شه عزیزم خیلی سخته

اره واقعا سخته، کلا حس میکنم خیلی آدم بی مسئولیته،من معلم هستم کل حقوقم برا بچه هام خرج میشه، دو تا پسرم کف پای صاف دارند اینهمه رفتم دکتری کردم کفش سفارش دادم براشون ، کلی پول خرج کردم ولی الان فقط 7 میلیون مونده سه ماهه دنبال شوهرم هستم ک بده برم کفش بچه ها رو بیارم میگه ندارم بخدا خیلی زورم میاد حتی خرجی خونه رو به زور میده

اره واقعا سخته، کلا حس میکنم خیلی آدم بی مسئولیته،من معلم هستم کل حقوقم برا بچه هام خرج میشه، دو تا ...

عزیزم واقعا با تمام وجودم درکت میکنم منم دوتا بچه دارم سخته طلاق بگیرم

عزیزم واقعا با تمام وجودم درکت میکنم منم دوتا بچه دارم سخته طلاق بگیرم

میدونم منم خیلی ب طلاق فکر کردم حتی با مشاور مشکلاتمون در میون گذاشتم مشاور گفت شوهرت باید بیاد مشاوره ولی شوهرم قبول نکرد بره مشاوره، از وقتی ازدواج کردم شوهرم شغل درستو حسابی نداشت یدکدت رفت شاگرد راننده شده شش سال از عمرش تو جاده گذشت من با بچه ها تنها بودم وایی ک چ روزای سختی را پشت سر گذاشتم دلم میخواد الان ک خوابه برم خفش کنم