2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

323 بازدید | 41 پست

بغض توی گلومه و خیلی اذیتم،برام دعا کنید،کاش بمیرم،توی بیست سالگی عذابهایی کشیدم که هیچکس نکشیده،ای لعنت به بچه طلاق بودن،لعنت به خانواده سمی،حتی کسیو ندارم به حرفام گوش بده،خیلی جگرم خونه این چند سال از دست پدرم و زن بابام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی فشار رومهفکر کن بیست سال عذاب کشیدمپدرم زورگوعه و طرف زن بابام بوده همیشه

میخوای درخواست بده شروع کنیم صحبت سیسی

نامادری ناپدری نداشتم ولی میفهمم چی میگی همینا دقیقا عین یه والد ناتنی سمی برخورد میکنن

عزیزم برادر من و خانمشم جدا شدن

دو تا بچه دارن دبستانن

خیلی ناراحتم

دو تا ادم بیشعور و خانواده های بیشعورتر از خودشون

این وسط فقط منم که دلم میخواد برگردن دلم برا بچه هاسون کبابه

به نظرت تلاش کنم برگردن البته بعیده برگردن داداشم داره با یه دختر تونه خراب کن که دنبال مالشه ازدواج میکنه البته اولیم هنین بود ولی بالاخره مادر بچه هاش که بود

عزیزم برادر من و خانمشم جدا شدن دو تا بچه دارن دبستانن خیلی ناراحتمدو تا ادم بیشعور و خانواده های بی ...

اینجور ادمارو خدا زمین میزنه ناراحت نشو ولی پدر منم همینکارو کرد الان زن بابام داره به خاک سیاه میشونش

میخوای درخواست بده شروع کنیم صحبت سیسینامادری ناپدری نداشتم ولی میفهمم چی میگی همینا دقیقا عین یه وا ...

غصم از این میاد زورش به زن بابام نمیرسه الان که مهریشو اجرا گذاشته داد میزنه سر من اعصاب خرابیاشو سر من خالی میکنه خاک تو سرم که با اینهمه ظلمی که در حقم کرده باز دلم براش سوخت و کمکش کردم

غصم از این میاد زورش به زن بابام نمیرسه الان که مهریشو اجرا گذاشته داد میزنه سر من اعصاب خرابیاشو سر ...

متاسفانه پدر خیلی چیز بدی ممکنه بشه بعد ازدواج

با کمال احترام اما عقل مرد ها به زیر شکمشون هست

بعد ازدواج به کل بچه رو نمیبینن

اینجور ادمارو خدا زمین میزنه ناراحت نشو ولی پدر منم همینکارو کرد الان زن بابام داره به خاک سیاه میشو ...

داداش من زن اولشم همینجوری گرفت کل مالشم کشید بالا باز ادم نمیشه

وبی من میگم اون مادر بچه هاته بالاخره به خاطر بچه هات برگرد باهاش

اون دختره جدبده یه بچه ست که شعور نداشت تو زندگی ادمی که تو کامل طلاق نگرفته بود نره یه دختر بز حیا بیشعور که هرگز توان مادری کردن برا بچه شو نداره

چقدر بدم اومد از رفتار این دو نفر

چرا پدر خودت باهات اینطوری رفتار میکنه

چرا نامادریت انقد مسخره ست

نمیتونی بری پیش کس دیگه ای زندگی کنی؟

چون درسته بهت آسیب زدن روحیه ت از بین رفته اما این دو نفر هدفشون همینه درستم نمیشن