2777
2789
عنوان

خانه ازدواج

108 بازدید | 5 پست

سلااام دوستان

خب کلی میگم ۴ سال تو رابطه بودم و چندوقت نامزد کردم راجب خونه که زندگی کنیم مادرهمسرم به شدت عاشق همسرمه یعنی میمیمرت براش اصلا یعنی نگم براتون ب طور عجیبی واقعا همش با من تو دوست داشتن رقابته این رو بیخیال خونه نیم ساز دارند بالای خونه مادرشوهرم و میخان اونجا رو بسازن برای ما من ب شدت مخالفم یعنی حاضرم برم مستاجری ولی اونجا نه از یک لحاظ من خونه پدریم بالاشهر محسوب میشه اونا یکجورایی پایین شهر و واقعا من حاضر میستم برم چیکارکنم واقعا ب همسرم چی بگم خودش بگه نه ما نمیخایم 😣😣😣

حالا جدای از مسئله بالاشهری پایین شهری بخاطر وابستگی مادرشوهرت اصلااا نرو چون مطمئنم به مشکل میخوری ...

چی بگم اخه بهش چیکارکنم دیونه دارم میشم بدبختی خودمو دارم میبینم تازه یک خواهر شوهر دارم مدام اذیتم میکنه البته سنی نداره خب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش از اول میگفتی میخوام فاصله داشته باشیم،بری اونجا آب خوش از گلوی پایین نمیره،البته شایدم خوب باشه ...

مطمعنم ایی خوش از گلوم پایین نمیره که هیچی تازه یک چشمم اشک یکیش خون

مطمعنم ایی خوش از گلوم پایین نمیره که هیچی تازه یک چشمم اشک یکیش خون

الهی خدا کمکت کنه،به نظرم قبل از اینکه خونه آماده بشه بگو زودتر عروسی کنیم و برین مستأجری یا بگو میخوام نزدیک مامانم باشم