2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

121 بازدید | 16 پست

سلام بچا . من پشت کنکوریم و نمیخام بازم پشت بمونم ، و ۴۰۶ تموم شه بره ولی دیگه واقعا از مشاورا واهمه دارم . هیچ کدوم ک تا الان باهاش برخورد داشتم برای ایندت واقعا ارزش قاعل نبودن . یکیش روزی ۱۶ ساعت برام برنامه مینویشت منی ک فقط ۱۱ ساعت میتونم بخونم یکیش به زور میخاست پیکج و کلاس خیلی سبز رو میگف بگیر چون خودش نمایندگی داشت. واقعااااا موندم زیست و شیمی و دوازدهم نهاییشو میتونم بخونم اما برای ریاضی و فیزیک موندم چطوری بخونم تو برنامم هر روز ریاضی و فیزیک باشه یا یک روز درمیون واقعا گیجم لطفا اگر کسی تجربه داره کمک کنه . و یا مشاوری که واقعا راضی بودید و نتیجه گرفته رشته ای که میخاستیپ رو بگید یا بگید خودم برنامه نوشتنم رو ادامه بدم. سپاس گذارتونم🙏🏽🙏🏽🌸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدایی مشاور یعنی چی اصلا؟! بهترین مشاور ادم خودشهتا زمانی که دنبال مشاور باشی پشت میمونی و رتبه و رش ...

اره واقعا خوندن خودت مهمه ولی من نیاز داشتم راهو بهم نشون بده تا خودتم نخونی کاری نمیتونه بکنه

من خودم مشاورم و میگم بهت مشاور فقط و فقط بالا سرت وابساده که تو فکر کنی یکی پیشته و میبینتت تا راه رو ادامه بدی

اصلیه خودتی

تعیین یه ساعت مشخص مثلا ۱۲ساعت کاملااا اشتباههه

شما باید ظرفیت رو در نظر بگیرید مثلا یکی میتونه زیست روزی یه گفتار بخونه یکی نمی تونه

خدایی مشاور یعنی چی اصلا؟! بهترین مشاور ادم خودشهتا زمانی که دنبال مشاور باشی پشت میمونی و رتبه و رش ...

بله درسته . اما یک جا ، شاید یه چیزیو ندونی باید از آدم با تجربه بپرسی. ندونی کدوم خونه رو باید بخری شانسی انتخاب میکنی یا از خانوادت میپرسی یا آدم کار بلد؟؟؟

من خودم مشاورم و میگم بهت مشاور فقط و فقط بالا سرت وابساده که تو فکر کنی یکی پیشته و میبینتت تا راه ...

اخه نه ظرفیت خودم رو سنجیده دیدم تا ۱۱ ۱۲ ساعت واقعا میتونم بخونم. و شما قبولی هم داشتید؟

اخه نه ظرفیت خودم رو سنجیده دیدم تا ۱۱ ۱۲ ساعت واقعا میتونم بخونم. و شما قبولی هم داشتید؟

بهت تبریک میگم واقعا ساعت خوبیه

شما اگه یازده ساعت ظرفیتتونه و میخوایید بالا بره تا نیم یا یک ساعت بیشتر میونین بالا ببرین کم کم تا بیشتر بشه

بله