2777
2789
عنوان

نفرین می کنم

227 بازدید | 8 پست

دستم به جایی بند نیست. حق و جقوقم رو زیر پا گذاشته. یه همکار نامحترم. فقط میتونم نفرینش کنم. اعتراضم به جایی نرسید. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

قلبم پره از نفرت.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقم رو خوردن. نمی تونم توضیح بدم. یه کاری کردن که ضرر مالی می کنم. پولی که باید بهم بدن نمی دن. بهانه می گیرن. از یه جا دیگه هم کسر می کنن. حداقل با هم دیگه صافش نمی کنن.

اول برو یاد بگیر چجوری تاپیک بزنی الان ما باید چی بگیم واقعا  نه درد و دل کردی نه مشکلتو گفتی ...

شما هیچ وقت انقد ناراحت نبودی که حتی نتونی حرف بزنی. ؟

خب عزیزم الان وقتی داری مطرح می کنی باید یه هدفی داشته باشی یا درد دل و تخلیه روحی یا راهنمایی خب وقت ما هم برات باید ارزش داشته باشه میایم تاپیک رو باز میکنیم یه جمله بی سر و ته بعد باید بپرسیم چرا؟ چی شده ؟ 

خب عزیزم الان وقتی داری مطرح می کنی باید یه هدفی داشته باشی یا درد دل و تخلیه روحی یا راهنمایی خب وق ...

ببخشید وقتت گرفته شد خداحافظ