2821
2789
عنوان

سوال فوری

304 بازدید | 21 پست

سلام.من میخوام یه مبلغی رو اینترنتی کارت به کارت کنم ،رفتم یه اپلیکیشن از سایت بانک ملت نصب کردم که اسمش همرا بانک ملته!من تاحالا ازاین اپلیکیشن استفاده نکردم‌.کسایی که استفاده کردن لطفا بگن که این اپلیکیشن معتبره یا نه؟!اصلا امنیتش درچه حده؟!

من دارمش ولی تو خود بانک واسم نصب کردن

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امنیت داره خیالت راحت ...برو از سایت خود بانک ملت دانلود کن...و برای گوشی و سیستم عامل خودت اخرین نسخه شو بریز 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

باید بانک نصبش کنه برات چون کد فعال سازی میخواد. از طریق برنامه  آپ یا 780 انتقال بده اونا هم مطمئنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ضمنا منم تو خود بانک شماره تلفن معرفی کردم الان فقط با ی شماره منو می شناسه...یعنی اگه صد بار حذف نصب بزنم بازم با همون شماره باید بیام بالا...منم تو بانک رمز گرفتم ...بعدش که دیگه راه بیوفته راحتی...ببین به کدوم شماره اس ام اس بانکت میاد...ببین می تونی با همون شماره وارد بشی...اگه نشد باید حتما بری شعبه

امنیت داره خیالت راحت ...برو از سایت خود بانک ملت دانلود کن...و برای گوشی و سیستم عامل خودت اخرین نس ...

بقیه میگن که باید ازخودبانک یوزرنیم وپسورد بگیرم.الانم همینطوریه؟!اینترنتی نمیشه یوزرنیم وپسورد گرفت؟؟؟

باید بانک نصبش کنه برات چون کد فعال سازی میخواد. از طریق برنامه  آپ یا 780 انتقال بده اونا هم م ...

نمیتونم برم بانک.راه دیگه ای نیست که اینترنتی کارت به کارت کنم؟

معتبره؟!یوزنیم وپسورد میخواد؟!ازکجا باید دانلودش کنم؟؟؟

نه این نرم افزارا فقط شماره کارت و رمز دوم می خواد

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز