2777
2789
من از اول خرداد دارم جم میکنم  اول از اشپزخونه شروع کرم ظرفایی رو ک لازم نداشتم  بعد رفت ...

افرین چه با نظم و ترتیب☺

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما برای اثاث کشی خداروشکر درگیر مسایل کارتن از کجا تهیه کنیم نداشتیم چون شوهرخالم مغازه خواربار داره ...

ما روب رو خونمون ی مغازه لوازم خونگیه بغلشم مغازه بهداشتی و شوینده کارتنای خوبی بمون دادن 

خدا خیرشون بده 😄😄😄😄😄

افرین چه با نظم و ترتیب☺

همه چیم روش نوشتم چیزایی ک باید انباری بره چیزایی ک باید تو کمد دیواری بره 

اگه نقاش بازی درنیاره ب مشکل نمیخورم فقط استرس اینو دارم کارش زیاد طولانی شه من ۳-۴روزو کجا برم بمونم 

منم‌مینویسم ادم گیج میشه😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خدا مرگم نده کارتن خالی رو میفروشن؟؟؟ 😨😱

اینجا ایران است.....صدای مردم....📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇🔇

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
من از اول خرداد دارم جم میکنم  اول از اشپزخونه شروع کرم ظرفایی رو ک لازم نداشتم  بعد رفت ...

دقیقا درسته بین ظرفات روزنامه باطله بذار تا نشکنه ما بین تمام بشقاب و ظرفای شکستنی مون روزنامه باطله گذرشتیم تا موقع جابجایی نشکنه لیوان ها و فنجون ها رو هم داخل روزنامه باطله بیچوندیم تا نشکنه. خداییش اثاث کشی سخته.😓

دقیقا درسته بین ظرفات روزنامه باطله بذار تا نشکنه ما بین تمام بشقاب و ظرفای شکستنی مون روزنامه باطله ...

اره همونجوری بسته بندی کردم خیلی استرس دارم نشکنن 

با بچه کوچیک خیلی سخته من هر چقد جم میکنم برمیگردم میبینم بچه ها خونه رو ترکوندن 😣😣😣😣

اره همونجوری بسته بندی کردم خیلی استرس دارم نشکنن  با بچه کوچیک خیلی سخته من هر چقد جم میکنم ب ...

خب پس دیگه استرس نداشته باش عزیزم.یه چیز دیگه وسایلهایی رو که داخل کارتن میذاشتیم رو روی خود کارتن مینوشتیم که موقع جابجا کردن سخت نباشه مثلا وسایل های آشپزخونه بشقاب برنج و خورش یا لیوان و پارچ ها رو میدونستیم تو کدوم کارتن گذاشتیم😊😊

استارتر کلی کارتن اضافه دارم میخای بدم بت 😂😂😂😂😂😂😂

کاش زودتر می دیدم پیامتو😁

جابجا شدم

ولی بعضی از بابربری ها چقدر بدجنس شدن😑

من که مبل و میزناهارخوری و تخت خودمون رو رد کردم رفت فرش ها هم قالیشویی دادم ظرفهای آشپزخونه و انباری رو شوهرم برد.

آخرش باربری اومد کلی وسیله دوباره موند گفت جا نشدن😕

بوفه و یخچالم رو ۸۰ جدا گرفت

بگم بوفه م کوچیک و یخچالمم ساید نیست

از فردا..... 
کاش زودتر می دیدم پیامتو😁 جابجا شدم ولی بعضی از بابربری ها چقدر بدجنس شدن😑 من که مبل و میزناهار ...

وای چ بد مگه قبلش راجبه قیمت صحبت نکرده بودین 😓😓ما امروز جاب جا میشیم 

چقدم ک سخته 😭😭😭😭😭😭