2777
2789

ما هم تابستون داررررررریم 😬😬😭😭😭

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی

مرسی آجی جونم 💜💛💚💙

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
خدا قوت..من می ترسم هنوز دست نزدم😬

من خیلی وقته میخوام جمع کنم کارتن نداشتم میوه فروشی ها کارتن موز رو ۲۵۰۰ میفروختن گرون در میومد نگرفتم خورد خورد کارتن جمع کردم 

از فردا..... 

وای من‌کل زندگیم‌جمعه 

۲- ۳ روز دیگه جا به جا میشیم

دنبال یه باربری خوبم

نگران وسایلامم😟😟😟😟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خدا مرگم نده کارتن خالی رو میفروشن؟؟؟ 😨😱

کارتن موز گرونه..منم پارسال بعد اثاث کشی فروختم ..ولی بقیه کارتنا نه می تونی دو تا از هر مغازه بگیری حله...خصوصا جایی که همیشه خرید می کنی

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

من که کارتون داشتم حسابی

شوهرم از سر کارش میاره

الان حدود یکماهه هر شب یک‌ مقدار جمع کردیم چیزی نمونده دیگه☺

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من از اول خرداد دارم جم میکنم 

اول از اشپزخونه شروع کرم ظرفایی رو ک لازم نداشتم 

بعد رفتم سر کمدا و چمدونا لباسارو جدا کردم و زمستونه و بهاره پاییزه ها رو جم کردم فقط تابسونیا دم دسته 

بعد سراع اسباب بازیای دخترم 

بعد سراغ کتابا و کمد پسرم 

اخر هفته ها کارای سنگین رو باشوهرم مثل باز کردن لوسترا و رخت خوابا 

فرشامم جم کردم دو روز قبل قبل اثاث کشی  میدم قالشویی

کارتن موز گرونه..منم پارسال بعد اثاث کشی فروختم ..ولی بقیه کارتنا نه می تونی دو تا از هر مغازه بگیری ...

ما برای اثاث کشی خداروشکر درگیر مسایل کارتن از کجا تهیه کنیم نداشتیم چون شوهرخالم مغازه خواربار داره برامون یه عالمه کارتن تهیه کرد کوچیک و بزرگ😊😊