2777
2789
عنوان

ديسك كمر

197 بازدید | 17 پست

من ٣٧سالمه چندروز كمردرد بودم دكتر واسم ام ار اي نوشت حالا كه نتيجه رو ديدم نوشته ديسك كمر

شاغلم بچه كوچيكم دارم نميتونم استراحت كنم

كسي تو اين سن ديسك كمرر داشته خوب شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم استراحت که باید بکنی منم بچه کوچیک دارم در حدی که فقط کارای خودم و نهایتا اشپزی  رو انجام میدادم.. تمیزکاری و بقیه چیزا نه...کمی که استراحت کنی دردت خیلی بهتر میشه و بعدش بتونی استخر بری خیلی کمکت میکنه..من روغن سیاه دانه میزدم ومالش میدادم و با کمربندی میبستم تو کاهش درد موثر بود

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

مراقبت و احتیاط، و از همه مهم تر ورزش پا، که عضلات پات قوی بشن، دیسک کمر زمانیه که عضلات پا ضعیف باشن،  درواقع پایه ها ضعیف هستن، باید تقویت بشن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

خواهرشوهرم 30 سالشه دوسال پیش دیسک گرفت استراحت کرد دوهفته الان خیلیییی بهتره

البته دیسک هیچوقت خوب نمیشه ولی کنترل میشه

خواهرشوهر من که تو این دوسال اصلا درد کمر نداره

تو استخر هم باید راه بری عزیزم

سلام 

همه ما ام آر آی بدیم ممکنه فتق دیسک داشته باشیم شما برو پیش ی فیزیوتراپ خوب ،نظرش بپرس و چنتا تمرین ازش بگیر برا خونه

به تمرینات تو سایت ها هم توجه نکن برای همه توصیه نشده

سلام 

همه ما ام آر آی بدیم ممکنه فتق دیسک داشته باشیم شما برو پیش ی فیزیوتراپ خوب ،نظرش بپرس و چنتا تمرین ازش بگیر برا خونه

به تمرینات تو سایت ها هم توجه نکن برای همه توصیه نشده

مگه باید استراحت کنی؟ من از هفده سالگی دیسک دارم سه قسمت ستون فقراتم یعنی کل تنه بالام درگیره پاهامم درگیره دستامم درگیره درد دارم همیشه ولی استراحت کسی بهم نگفت که کنم فقط همون اولش که زمین گیر شدم امپول زدن تو نخاعم بعد چند روز پاشدم.فقط بهم چندتا ورزش دادن که هیچ وقت حوصلم نگرفت انجام بدم هفته ای دوبار راه رفتن تو استخر که تو کل عمرم یه بار رفتم سالهاست عفونتی که گرفتم خوب نمیشه. تنها کار مثبتی که انجام دادم روشهای درست خوابیدنشه و بالشت زیر زانو گذاشتن که خیلی خوب بوده. و هنوزم زندم و شاغلم و...

لطفا درخواست دوستی ندید

یه روش درمانیه جدید هست یعنی حدود هفده ساله تو ایران مجوز گرفته انجمن دارن و همه متخصصاش از امریکا و اروپان نمیدونم روششون چیه فقط میدونم حتی دیسکی که باید عمل شه بی عمل خوب میکنن. به محض اینکه فرصت کنم میخوان برم پیش یکیشون

لطفا درخواست دوستی ندید
عزيزم ديسكت شديد بود؟

اونقدر شدید نبود که نیاز به عمل داشته باشه ولی اونقدر درد داشتم که ماشن وقتی از ی جاهایی که زمینش کمی ناهمواری داشت میرفت دادم میرفت رو اسمون

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
یه روش درمانیه جدید هست یعنی حدود هفده ساله تو ایران مجوز گرفته انجمن دارن و همه متخصصاش از امریکا و ...

منظورت لیزر درمانیه؟