2777
2789

بیین حتی گند هم زده باشی

حتی براش نخونده باشی

بازم حس آزادی و رهایی داره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من قراره پشت بمونم بعد تا شنبه هفته بعد میخوام استراحت کنم اما حس بیخاصیتی دارم ...این حجم از بیکارییی خیلی رو مخمهه😭😂

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

من قراره پشت بمونم بعد تا شنبه هفته بعد میخوام استراحت کنم اما حس بیخاصیتی دارم ...این حجم از بیکاری ...

من امروز داشتم دنبال باشگاه و این چیزا می گشتم تا زمانی که نتیجه ها نیاد به هیچی فکر نمی کنم

من امروز داشتم دنبال باشگاه و این چیزا می گشتم تا زمانی که نتیجه ها نیاد به هیچی فکر نمی کنم

من خودم میدونم رشته ای که میخوام نمیارم که بخاطر همین باید زودتر استارت بزنم

منم از شنبه میزم باشگاه

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

تمام آیندتون؛ بستگی به این روز و انتخاب های این روزاتون داره. اینکه کی رییستون باشه یا خودتون رییس کی . اینکه کیا تحقیرتون کنن یا جرعت نداشته باشن بهتون حرف بزنن. ۵۰ سال زندگی

همه به این کنکور بستگی داره