2777
2789
عنوان

گدا دلداریم میداد😂💔

304 بازدید | 18 پست

پشت ترافیک بودم یه گدا اومد سمتم گفتم عمو کار و بار خوبه؟ ببین اگه لازم بود منم بیام کنار دستت وایسم شاگردی کنم واست واقعیت منم محتاجم الان

طفلک رکب خورد 😂 گفت نه دخترم برو شکر کن به همینی که هستی گذاشت رفت

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چی شد؟

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

اون بنده خدا هم از روی ناچاریه وگرنه کی خوشش میاد دستش جلوی بقیه دراز باشه

یکیو میشناسم از یه استان دیگه میاد اینجا گدایی خانم هست بعد یسری همشهری ها رفته بودن اماراشو در اورده بودن دو تا خونه داشت اونم کجا شیراز خودش برا اطراف فارس بود

لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند...آره مشتی😄💔

نه همشون محتاج نیستن طرف شاسی بلند داشته ب شوهرم گفته من عادت کردم ب پول مفت. نمیتونم کار کنم. ی خانومی روهم گرفته بودن هرروز باهواگیناازاصفهان میآمده تهران برای تکدی گری