2777
2789
عنوان

کنکوریا

113 بازدید | 19 پست

اگه بدونید چند نفر پزشک متخصص و رزیدنت خودکشی کردن

و چند تا پزشک حاضر نشدن برن زیر بار رزیدنتی زدن تو کار زیبایی

چند تا پزشک در به در اینن که مدرک ازاد کنن از ايران برن

و تو دانشگاهای تیپ یک چند تا انصرافی پزشکی وجود داره

انقدر حسرت این رشته گهو نمیخوردید

همین

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

به خاطر رشته ای که ۱۶ هزار نفر ظرفیت داره نیا بنویس میخوام خودمو بکشم

حداقل برا دندون بکش😒

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون متوجه شدن هیچ کوفتی نیست

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

چه ربطی داره حالا چون یه چند نفر روانی بودن بقیه نباید تلاش کنن قبول شن؟شاید یکی واقعا علاقه داره!!

بحث اینه خیلی سختی کارشون زیاده

خیلی اذیتشون میکنن

کشیکای فوق سنگین

رفتار های بد اساتید با اونا

شنیدم از خود دانشجو پزشکی که راجب این قضیه گلایه میکرد و پشیمون بود

چه ربطی داره حالا چون یه چند نفر روانی بودن بقیه نباید تلاش کنن قبول شن؟شاید یکی واقعا علاقه داره!!

روانی خودتی

وقتی انقدر عقلت نمیکشه بفهمی این همه ادم قربانین نه روانی

دیگه کلا نیا این رشته

اصلا تو هوشت نمیکشه درساشو هندل کنی

روانی خودتی وقتی انقدر عقلت نمیکشه بفهمی این همه ادم قربانین نه روانیدیگه کلا نیا این رشته اصلا تو ه ...

عزیزم حالا تو خودت قبول نشدی نمیخواد سر ما هوار بکشی ما بالاتر از اینا قبول شدیم داریم درس میخونیم💗

عزیزم حالا تو خودت قبول نشدی نمیخواد سر ما هوار بکشی ما بالاتر از اینا قبول شدیم داریم درس میخونیم💗

ایشالا کنکور بدم قبول شم😂😂😂😂

روانی خودتی وقتی انقدر عقلت نمیکشه بفهمی این همه ادم قربانین نه روانیدیگه کلا نیا این رشته اصلا تو ه ...

همچی از دور قشنگه می بینی طرف بچش سال نهم راهنمایی هست، اونم درسش متوسطه میگه واااای بچم میخواد بره دکتر بشه، پرستاری حقوقش کمه، حسابداری ساعتش زیاده!!