اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 1075 عنوان 🗡🗡🗡🗡🗡 133 بازدید | 14 پست من فردا کنکور دارم برگردم ببینم تاپیک درباره کنکور زدید خونتون گردن خودتون یا بپرسید کنکور رو چیکار کردیمهشدار دادم بهتون 😆 🙂 دیروز | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطون_بلای_لر عضویت: 1405/03/06 تعداد پست: 1048 موفق باشی جیگر بم فرو ریخت و من زلزله را فهمیدم،زیر آوار ک خم شد کمرم بعداز تو💔
maki00 عضویت: 1405/05/28 تعداد پست: 35 من داداشم کلشونو شانسی جواب داده حتی یکیشون جا ننداخته🤣🤣🤣🤣حتی بدون اینکه سوالا رو بخونه جواب داده🤣🤣🤣
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 1075 من داداشم کلشونو شانسی جواب داده حتی یکیشون جا ننداخته🤣🤣🤣🤣حتی بدون اینکه سوالا رو بخونه جواب داد ... مطمئن باش قبولم میشع 🤣🤣 🙂
maki00 عضویت: 1405/05/28 تعداد پست: 35 مطمئن باش قبولم میشع 🤣🤣 فعکککک نکنم ساعت ۷ شروع شد کنکورش ساعت ۱۰ خونه بود درحالی که تا ساعت ۱۲ وقت داشتن
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 1075 فعکککک نکنم ساعت ۷ شروع شد کنکورش ساعت ۱۰ خونه بود درحالی که تا ساعت ۱۲ وقت داشتن من یه داداش داشتم این مدلی کنکور دادآخرش نمیدونم مهندسی چی قبول شد لیسانسش رو هم گرفت سرکارم هست الانخاک بر سرم نمیدونم داداشم چی خونده😆 🙂
آیفررو عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 2995 من یه داداش داشتم این مدلی کنکور دادآخرش نمیدونم مهندسی چی قبول شد لیسانسش رو هم گرفت سرکارم هست الا ... واقعا راست میگی مگه میشه شانسی زد قبول شد ؟
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 1075 واقعا راست میگی مگه میشه شانسی زد قبول شد ؟ یادمه صبح کنکور ب مامانم میگفت نمیشه یه بالش کوچولو با خودم ببرم رو صندلی بزارم بخوابم 🙂
آیفررو عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 2995 یادمه صبح کنکور ب مامانم میگفت نمیشه یه بالش کوچولو با خودم ببرم رو صندلی بزارم بخوابم 😂🥰چه بامزه خدا حفظش کنه رشته اش ریاضی بود نه؟ من انسانیم فردا باید برم شانسی بزنم برگردم 😂😂ولی با این تفاوت که من قبول نمیشم سال بعد میخونم
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 1075 😂🥰چه بامزه خدا حفظش کنه رشته اش ریاضی بود نه؟ من انسانیم فردا باید برم شانسی بزنم برگردم 😂😂ولی ب ... نه تجربی بوده موفق باشی عزیزم منم انسانی هستم و فردا کنکور دارم دلیل شرکت کردنم تو کنکور فردا اینه ک یبار تو عمرم کنکور دادن رو تجربه کرده کرده باشمیا نه قصد ادامه تحصیل در حوزه علمیه رو دارمخدا رو چ دیدی شاید فردا کنکور دادی و همونی رو ک میخواستی آوردی؟ 🙂