2777
2789
عنوان

روروئک

122 بازدید | 7 پست

سلام دو روز پیش روروئک خریدم یهو بلندگوش دیگه کار نکرد کسی نمیدونه چطوری میشه تعمیرش کرد یا جایی تو تهران یا کرج میشناسید که تعمیر کنن نمایندگیش گفت بیارید بفرستیم کارخونه ولی ۴۵ روز دیگه تحویل میدن😑😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روروئک برا مغز بچه خیلی بده استفاده نکنید گناه داره

چه بدی ای داره؟

خیلیم روروئک خوبه.من خودم یکی از مخالفان سرسختش بودم.به خاطر اینکه اسباب کشی داشتم رفتم خریدم که پسرم 2-3 روز استفاده کنه

وقتی فهمید چطور بلند بشه جمعش کردم درعرض 5 روز بدون کمک راه رفت

خب یسریا همینجور میدن بچه باهاش بچرخه که راه رفتنش یادش بره و نتونه بدون کمک اون وایسته.

بعدشم الان روروئکها درجه داره که میتونین با قد بچتون تنظیمش کنید

شهادتت مبارک سردار
چه بدی ای داره؟ خیلیم روروئک خوبه.من خودم یکی از مخالفان سرسختش بودم.به خاطر اینکه اسباب کشی داشتم ...

تو خیلی از کشور ها استفاده از روروئک ممنوع شده چون حالت بدنی بچه رو به هم میریزه باعث پرانتزی شدن پا میشه کلا برای بچه خوب نیست و این که راه افتاده ممکنه به نظر شما خوب بیاد اما در واقع این طوری نیست.

حالا دوستمون میگن برای مغز بچه هم خوب نیست من از این اطلاعی ندارم

چه بدی ای داره؟ خیلیم روروئک خوبه.من خودم یکی از مخالفان سرسختش بودم.به خاطر اینکه اسباب کشی داشتم ...

نتیجه تحقیقات در انگلیس نشان داد که روروئک باعث تاخیر جزیی در راه رفتن کودک می شود و طی تحقیقاتی که در آمریکا انجام شده معلوم شده است که روروئک باعث به تاخیر افتادن رشد هوشی کودکان می شود. در واقع کودکانی که از روروئک استفاده می کنند کمتر از سایر کودکان می توانند به طور طبیعی روی زمین تجسس کنند و قوه و میدان بینایی شان گسترش کمتری پیدا می کند. همچنین بررسی های انجام شده نشان داده است که رشد هوشی و عملکرد مغزی این کودکان به خوبی کودکان دیگر نیست و مدت زمان بیشتری طول می کشد تا بتوانند بخزند، بنشینند و راه بیفتند.

همچنین نتیجه تحقیقی دیگر نشان داد که روروئک به شیرخوارانی که هنوز در مراحل اولیه رشد حرکتی هستند استقلال بیشتر و سریع تری در دسترسی به نقاط خطرناک می دهد و یکی از علل حوادث و آسیب دیدگی کودکان پرت شدن از پله و شکستگی جمجمه است. استفاده از روروئک در کشورها و فرهنگ های مختلف متفاوت است. تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۹ در کشور ترکیه انجام شد نشان داد سه چهارم کودکان این کشور از روروئک استفاده می کنند.

این کودکان اغلب متعلق به خانواده هایی با سطح تحصیلات متوسط و پایین بوده و به عبارت ساده تر فقط ۱۵ درصد از والدین ترکیه از خطرات احتمالی استفاده از روروئک آگاه هستند. (میزان آگاهی والدین در آمریکا ۹۰ درصد است) 

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
تو خیلی از کشور ها استفاده از روروئک ممنوع شده چون حالت بدنی بچه رو به هم میریزه باعث پرانتزی شدن پا ...

اخه دقیقا پسرخاله همسرم براش مشکل پا بدلیل استفاده از روروئک پیش اومده واز اون یکی پسرخالش بزرگتر بوده و تقریبا راه میرفته مامانش از روروئک نگرفتتش از راه رفتن هم افتاده،میگن اصلا راه نمیره ولی اون یکی راه افتاده.

روروئک زمان داره،به بچه کمک میکنه

درجه داره که با قد بچه تنظیم بشه بچه پاهاشو کج نذاره که پرانتزی بشه.

من که خیلی راضی بودم

شهادتت مبارک سردار