نهم دولتی شاد؟؟؟ تمام تعلیم تو شاده بالشتو بذار پشت گوشیو بخواب بچه ها همه بی سوااد میمونن
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دوماه حضوری هست بعدش آب و برق وگاز شاید قطع شد مجازی شد شاید هوا آلوده شد مجازی شد شاید هوا سرد شد مجازی شد شاید جنگ شد مجازی شد
احتمال زیاد یکی دوماه اول حضوری باشه بقیه مجازی
با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم
۹۰ درصد میگن غیرحضوری چون الان نمیگن که چون مدرسه های غیرانتفاعی مردم بدن و لباس فرم بخرن پول بگیرن ولی این تشتیاه نکن دولتی نفرست میرن تو درس بچه چون اصلا خوب درس نمیدن اگه پول دارین غیرانتفاعی بفرستین حداقل پرسش و مرسش کن کمی درس بخونن
تو مدرسه دولتی هم همونو به خدا تدریس میکنن فقط اونا پول میگیرن اینا نمیگیرن داداش من تمام عمرش غیر دولتی بوده من دولتی بودم همیشه درسام ۲۰ بود داداشم با سفارش قبول شد خودشون قبولش کردن
مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو