2821
2789
اره با اولین ماهی که خوردم البته همرا با پودر اینو فولیک

عزیزم تو کدوم روزها خوردی پودر رو دکتر برات نوشته بود

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادم نیست ولی میدنم تو پریودی بود  اره پودر هم دکتر نوشته بود برام

مرسی گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اره ماخوردیم جواب داده

چطور مصرف کردی جانم چند ماهه جواب داده

خواهش میکنم😊.اتفاقا من پریودام نامنظم بود اصلا نمیشدم.ی افتضاحی بودم فک نمیکردم جواب بده😆

جانم منم پریودم نامنظم هست امروز روز پنج پری هستم به شما دکتر داد یا خودتون مصرف کردین کلومفین خوبه یا لتروزول

جانم منم پریودم نامنظم هست امروز روز پنج پری هستم به شما دکتر داد یا خودتون مصرف کردین کلومفین خوبه ...

من بچه اولم کلومیفن باردارشدم.دومی لتروزول.من دکتر واسم نوشت.ولی گفتم اگه ب مرحله سوم برسه خودم بگیرم داروخونه ک خداروشکر گرفت.من واقعا این بچه رو خدا بهم داد.نه شوهرم اسپرمای قوی داشت هم من تنبلی داشتم.خداروشکر ک خدا این نی نی بهم هدیه کرد😊

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز