2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

100 بازدید | 19 پست

سلام بچه هایی که راکوتان واسه پوست مصرف کردید چطور بود براتون من یه ماه دارم میخورم جوش میزنم بیشتر تاثیری نداشته بعد اینکه شما میخورید هرروز میخورید یا یه روز در میون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نخوردم ولی داداشم صورتش وحشتناک جوش میزد اوایل هر روز میخورد دکتر تجویز کرد بعدش یه روز درمیان بعدش هفته ای دوبا بعدش هفته ای یکی بعدش ۲ هفته ای یکی یکسال و نیم خورد پوستش عالی شد نه جوش زد نه چیزی تمام جای جوشاشم رفت ولی به شدتتت پوست رو خشک میکنه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

میدونم دکتر به من گفت یه روز در میون

خب باتوجه به وضعیت فرد دوز و مقدار مصرف متفاوته

تا هر زمان که گفت ادامه بده

من مصرف کردم بعدش پوستم مثل آینه شد

آب زیاد بخور

دانشجو داروسازی(برای کنکوری ها که درباره انتخاب این رشته سوال دارن و سوالات روتین پوستی )

من یک شب درمیان میخوردم اون شبی که نمیخوردم پماد لایه بردار قوی میزدم اگه برگردم عقب انجام نمیدم

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

خب باتوجه به وضعیت فرد دوز و مقدار مصرف متفاوتهتا هر زمان که گفت ادامه بده من مصرف کردم بعدش پوستم م ...

به من نگفت چقدر بخور گفت ۱ ماه و نیم بعد بیا دوباره دکتر باش مرسی

من قبلا خوردم

جوشام رفت اون دوره البته فقط صدتا عوارض داشت

خود دانی

موهام نصف شده

بعدشم جوش زدم که با سرکه سیب خونگی درمان کردم تا الان

کلی الرژی داده برام الان صورتم کناره های بینیم انقدر خارش داذه یا سرم مثل سوزن خارش تیز

خیلی بده نخور اول هر شب سرکه سیب خونگی نصف نصف با اب قاطی کن با پنبه بزن نیم ساعت بعد بشور اگه خوب نشدی

اصلا اسم این دارو نیار بزرگترین اشتباهم بود سرچ کن نت

من قبلا خوردمجوشام رفت اون دوره البته فقط صدتا عوارض داشتخود دانیموهام نصف شدهبعدشم جوش زدم که با سر ...

من خواهرم جوش میزد زیاد رفت دکتر براش راکوتان نوشت مصرف کرد پوستش مثل اینه شد منم واسه همون با تجویز دکتر دارم میخورم که پوستم خوب بشه😭 ولی جای جوش ها هست 😭