2777
2789
عنوان

کنکورررررر

109 بازدید | 28 پست

بچه ها من فردا کنکور ریاضی دارم ولی احتمالا مال ما خیلیی سختتتت تر از تجربی ها عه اگه بمونم پشت کنکور چی میشه چجوری بخونم کسی تا حالا تو شرایط من بوده؟

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا پشت؟انتخاب رشته کن بروپشت کنکور خیلی سخته

چرا چجور من میخوام مکانیک شریف بیارم ولی امسال شرایط زندگیمون خیلییی سخت بود نه کتابی داشتم نه جزوه نه هیچی کل یادگیریم از مدسه بود که مدسه هم تعطیل شد نه ازمونی دادم نه ماز و قلمچی

چه ربطی داره که سخت تر از تجربی باشه؟ حالا به فرض سخت هم که باشه برای همه سخته

حس خیلی بدی دارم حس میکنم همه قبول میشن به جز من 💔

نه. این فکر رو نکن. اگر خوندی توکل کن به خدا. ان شاءالله نتیجه میگیری. با ذهن مثبت و باز برو سر جلسه. اگر هم سخت بود خودت رو نباز. بالاخره سوال های آسونم قطعا پیدا میشه

چرا چجور من میخوام مکانیک شریف بیارم ولی امسال شرایط زندگیمون خیلییی سخت بود نه کتابی داشتم نه جزوه ...

خب اگه سال اولته و مطمئنی امسال خوب میخونی بمون

یه مشاور خوب

یه آزمون آزمایشی ببین فقط یکیییییی

چون رشته ات ریاضی نمیدونم خودخوان برات خوبه یا فیلم

ولی اگه پایه ات خوبه خودخوان پیش برو

استمرار

مقایسه نکن به هیچ وجه خودتو با بقیه

و در اخر دیسیپلین داشته باش

ن فقط واسه سال کنکورت

واسه تمام زندگیت

موفق باشی زیبا🌱✨️

گفتم که از غم ط بمیرم توان نبود....

ببین کنکور مثل نمره نیست که اگه یک درصد معینی بزنی قبول میشی کنکور نسیبه یعنی باید دید که تو از چند نفر بهتر میزنی پس سخت بودن سوالاتش مهم نیست مثلاً شیمی تجربی خیلی آسون بود ولی خب خیلیا خوب دادن.توی تجربی رقابت خیلی سخت تر از ریاضیه

نه. این فکر رو نکن. اگر خوندی توکل کن به خدا. ان شاءالله نتیجه میگیری. با ذهن مثبت و باز برو سر جلسه ...

من زیاد نتونستم بخونم خیلی وضعم بده میخوام مکانیک شریف بیارم ولی حتی کتاب تست هم نداشتم

خب اگه سال اولته و مطمئنی امسال خوب میخونی بمونیه مشاور خوبیه آزمون آزمایشی ببین فقط یکییییییچون رشت ...

مرسی گلمم ممنون

خیلیا قربانی کنکور میشن تو تنها نیستی من دو ساله موندم پشت آخر سر هیچی به هیچی نمیدونم چجوری دوباره بمونم پشت

من زیاد نتونستم بخونم خیلی وضعم بده میخوام مکانیک شریف بیارم ولی حتی کتاب تست هم نداشتم

چرا عزیزم؟ اگر از لحاظ هزینه ای سختت بود میتونستی از کتابخونه ها امانت بگیری. خیلی وحشتناکه هزینه ها 😢 حالا هم دیوار و شیپور هم اینجا رو چک کن خیلیا رایگان کتاباشون رو اهدا میکنن.

خیلیا قربانی کنکور میشن تو تنها نیستی من دو ساله موندم پشت آخر سر هیچی به هیچی نمیدونم چجوری دوباره ...

ای خدا 💔