2777
2789
عنوان

مادرشوهر سمی

353 بازدید | 19 پست

خانما من چندسالی با خانواده شوهرم به علت ازار واذیت هاشون قطع ارتباط کردم و مجبور شدم مهریه اینا اجرا بزارم تا طلاق رفتم ولی بعدش برگشتم ولی با خانوادش ارتباط ندارم

مدتیه مادرشوهرم همش خوراکی میفرسته شوهرم میگه اون تورو دوست داره که میفرسته بریم خونه اش. من اونارو نمیخورم یواشکی میریزم میره

حالا اینا به کنار من بخوام آشتی کنم و برم خونه اش قراره بازم عروسای فامیلش رو بکوبه سرم که فلان عروس رو شوهرش در حد مرگ زد سرش شکست کما رفت ولی شکایت نکرد و...

در اینجور مواقع چی بگم از رفتارش خسته ام

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

به شدت متنفرم ازش در تایپیک قبلم هست چیا سرم آورده. شوهرم اصرار داره آشتی کنم لطفا بگید اگه مقایسه ام کرد چی بگم

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

خیلی آدم مضخرفی هستی ک خوراکی میندازی میره

حداقل بده ب ی بیچاره فقیر

از همین اول بی شخصیت بودنت مشخص شد

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخوراحتمال دعاهست واینک بروولی زیادگرم نگیررونده ک واردجزئیات بشه بااره ونه حرفاشوخلاصه کن وبیشتربزارباپسرش بحرفه توسرتوتوگوشی بگیریاتلوزیون

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

بگو دختر فامیل ما هم دید مادرشوهرش درست نمیشه قطع ارتباط کرد نظرتون؟؟

من اصلا زبون ندارم

نخوراحتمال دعاهست واینک بروولی زیادگرم نگیررونده ک واردجزئیات بشه بااره ونه حرفاشوخلاصه کن وبیشتربزا ...

قبلا شوهرم مجبورم میکرد هفته ای چند بار بریم کلی توهین میکرد نمیتونستم جواب بدم سکوت میکردم من زیاد آدم گر حرفی نیستم مسخرم میکردن اصلا وقتی میذم خونه اش حالم خراب میشه 😔

بگو نمیخام برم

همش دعوا داریم خسته ام کردن

خیلی آدم مضخرفی هستی ک خوراکی میندازی میرهحداقل بده ب ی بیچاره فقیر از همین اول بی شخصیت بودنت مشخص ...

عزیزان لطفا درست صحبت کن کسی که منو هزار جور اذیت کرده خیلی گو میخوره خوراکی میفرسته بعدشم من اینجا خودم اجازه ندارم تنها برم بیرون فقیر از کجا میشناسم بخوام تنها برم بیرون شوهرم قلم میکنه پامو بیشعور

نخوراحتمال دعاهست واینک بروولی زیادگرم نگیررونده ک واردجزئیات بشه بااره ونه حرفاشوخلاصه کن وبیشتربزا ...

سرم رو تو گوشی کنم باید بیام تو خونه جنگ جهانی رو از خودم دفاع کنم یعنی شوهرم حساسه

باید قاطع باشیبگو خودت دوست داری برو اما من به هیچ وجه نمیام

به نظرت تا کی قطع ارتباط باشم آخه شوهرم خونه مادرم نمیاد میگه تو بری منم میام 😔من این شهر غریبم دارم افسرده میشم کسی نیست در خونمو بزنه

به نظرت تا کی قطع ارتباط باشم آخه شوهرم خونه مادرم نمیاد میگه تو بری منم میام 😔من این شهر غریبم دار ...

اگه قطع ارتباط با مادرشوهرت ارامش به زندگیه خودت و همسزت اورده

بهش اینو مدام تاکید کن ، بگو علت اینکه الان ارامش داریم اینه من باهاشون قطع رابطه کردم

اگه بازم برم پیششون بازم جنگ و دعوا شروع میشه

❌❌ لایک و درخواست دوستی ممنوع ❌❌

اگه قطع ارتباط با مادرشوهرت ارامش به زندگیه خودت و همسزت اورده بهش اینو مدام تاکید کن ، بگو علت اینک ...

تا بخوام چیزی بگم شوهرم قاطی میکنه

ولی راستشو بخوای مغزم آروم شده ازاینکه مدتیه با کسی مقایسه نشدم خیلی حالم خوبه قبلا از خودم بدم می اومد ولی شوهرم خوشحال میشد انگار از رفتار مادرش

موندم چی کنم میخوام سلیطه بشم