2777
2789
عنوان

قد پسر

86 بازدید | 8 پست

سلام

پسر هستم قدم ۱۷۳ ریشام کامل نشده از نصفم کمتره قد پدرم ۱۸۲ قد برادرم ۱۹۰ قد مادرم ۱۶۰ قد دایی هام ۱۸۸ هردو ولی خودم نمیدونم چرا اینطوری ام واقعا حسرت میخورم حالم خیلی داغونه یک ساله هر دقیقه بلااستثنا بهش فکر میکنم بیرون میرم کلا فکرم تو قد دیگران نسبت به خودمه حالم خیلی خرابه کنکورم دارم دارم بهش اسیب میزنم که چرا اینطوریم همش میگم چرا من نه اخه نه تغذیه بدی داشتم نه کمبود چیزی نه کمبوذ خواب نه ورزش هیچ کدوم خواهشا اگه کسی تجربه یا سوادشو توی این موضوع داره نظرشو بگه تا کی رشد میکنم و چقدر نسبتا خواهش میکنم

سلام

پسر هستم قدم ۱۷۳ ریشام کامل نشده از نصفم کمتره قد پدرم ۱۸۲ قد برادرم ۱۹۰ قد مادرم ۱۶۰ قد دایی هام ۱۸۸ هردو ولی خودم نمیدونم چرا اینطوری ام واقعا حسرت میخورم حالم خیلی داغونه یک ساله هر دقیقه بلااستثنا بهش فکر میکنم بیرون میرم کلا فکرم تو قد دیگران نسبت به خودمه حالم خیلی خرابه کنکورم دارم دارم بهش اسیب میزنم که چرا اینطوریم همش میگم چرا من نه اخه نه تغذیه بدی داشتم نه کمبود چیزی نه کمبوذ خواب نه ورزش هیچ کدوم خواهشا اگه کسی تجربه یا سوادشو توی این موضوع داره نظرشو بگه تا کی رشد میکنم و چقدر نسبتا خواهش میکنم

متن تاپیکش اینه

یک عدد انسان مودی هستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامپسر هستم قدم ۱۷۳ ریشام کامل نشده از نصفم کمتره قد پدرم ۱۸۲ قد برادرم ۱۹۰ قد مادرم ۱۶۰ قد دایی ها ...

خواستم ازت انتقاد کنم 😅😅😅چرا پروفایل خانوم زدی اخرشو خوندم مردم از خنده

و خدایی که به شدت کافی است.....