2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم دیماه ۱۴۰۳ تو بیمارستان سینا تبریز پیش دکتر فرید قاضی وکیلی عمل کردم بینیم استخوانی بود و انحراف شدید هم داشتم، واسه همین قبل عمل واقعاً هزار جا مشاوره رفتم 🥲 بعد از من دخترعمهم هم اسفند ۱۴۰۳ تو مراغه پیش همین دکتر عمل کرد؛ الانم خواهرزن داییم که بینیش نیمهگوشتیه قراره پیش ایشون جراحی کنه 😂🤍

من خودم نتیجه طبیعی میخواستم و خداروشکر همون چیزی شد که تو ذهنم بود. تو اگه جای من بودی، برای بینی بیشتر روی طبیعی بودن حساس میشدی یا رفع انحراف و تنفس؟

سلام عزیزم 😍 من دکترای شهرای دیگه رو واقعا نمیشناسم که بخوام الکی اسم بگم ولی اگه کرمانشاه برات مقدوره، دکتر عارفه هدایتی رو میتونم از تجربه خودم بگم. من خودم بینی استخوانی داشتم و پیشش عمل کردم و راضیام، ولی توی مطبش مراجعایی با بینی گوشتی هم دیدم که از نتیجهشون راضی بودن. چیزی که من دوست داشتم این بود که فرم رو متناسب با صورت و جنس بینی انتخاب میکنه نه کپی کنه و تنفس هم براش خیلییییییی مهمه بدون تامپون هم عمل میکنه. 😊🤍 اگه راهت میخوره کرمانشاه، یه مشاوره برو و نمونهکارهای بینی گوشتیشونو ببین، بعد خودت تصمیم بگیر.

آره من پیششون عمل کردم چون تخصص سر و گردن دارن با پیوند غضروف بینیت رو محکم میکنن برو سایت biniclinic ببین

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

چه خوب که سایت دارن ورم بعد عملت چقدر طول کشید تا بخوابه؟ گوشتی معمولا خیلی ورم میکنه

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.