2777
2789
عنوان

کنکور

112 بازدید | 9 پست

بچه ها بعضی روزها انقدر ذهنم درگیر میشه که هیچ توانی ندارم ، به قدری که دلم میخواد فرار کنم ، به شکل شدیدی تمام گذشته به ذهنم هجوم میاره و اواخر آزمون هم برام این حس پیش میاد ، راهکارتون براش چیه؟

مستمر درس میخونی؟یا مدام تو خونه ای و داری درس میخونی یا تفریح کوچیک و استراحتم داری ؟

تفریحات بیرون خونه نه ، شاید یکم پیاده روی ، آخر هفته فیلم میبینم ، ورزش میکنم

هر بار یکی از دوست هامو میبینم انرژیم کلا عوض میشه نمیدونم چرا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفریحات بیرون خونه نه ، شاید یکم پیاده روی ، آخر هفته فیلم میبینم ، ورزش میکنمهر بار یکی از دوست هام ...

خوبه همینا فقط اگه فیلم میبینی سینمایی ببین نه سریال

و پیاده رویت بزار روزانه نیم ساعت باشه اونم داخل طبیعت خیلی حالتو خوب میکنه اگه باشگاه نمیری

جمعه ها بعدازظهر رو استراحت کن وقتی تحلیل آزمونت تموم شد

اگه دوازدهمی و سال دیگه کنکور داری

وقتی میبینی میری پیش دوستات اینجوری میشی

پس ازشون دوری کن کم کم کمتر برو و بیا و بگو درگیر درسامم

گوشی تو محدود کن اعلام و اینارو هم خاموش کن از کسایی که زیاد باهم حرف میزنید بزار آخر شب قبل خوابیدن چک کن و جواب بده

من خودم به خاطر اینکه حس بد مقایسه کردن سراغم میاد ازشون دوری میکنم مخصوصا دوستا و همسنای مالای مدرسه و فامیل

تفریحات بیرون خونه نه ، شاید یکم پیاده روی ، آخر هفته فیلم میبینم ، ورزش میکنمهر بار یکی از دوست هام ...

اگه دوستی داره که حالتو خوب میکنه اونم توی زمینه کنکور و درس خوندن باهم خوبید و حس این مقایسه نمیاد سراغت در ارتباط باش ولی به نظرم خوب زیاد وارد جزئیات نشید بازهم

خوب دیگهخودت بهتر میدونی مجبور نیستی کسی رو تحمل کنی که فقط به فکر خودشه و شرایط تورو درک نمیکنه اون ...

تو راجب گذشته فکر نمیکردی ؟ اتفاقات خانوادگی تا هزار جور کار گذشته ات ؟ من گاهی چیزهایی یادم میاد که میگم این کجا بود؟

تو راجب گذشته فکر نمیکردی ؟ اتفاقات خانوادگی تا هزار جور کار گذشته ات ؟ من گاهی چیزهایی یادم میاد که ...

چرا خیلییییی

یعنی هرچی کار نداشته داشتم و فراموشم شده بود مدام عین آلارم گوشی تو ذهنم بود

ولی خوب روش های تمرکزی تنفس قبل مطالعه انجام بده و چیزایی که حواستو پرت میکنه از جایی که درس میخونی دور کن

یا بنویس اگه امتحان کردی و نوشتن کمکت میکنه ذهنت خالی شه و وقتی نوشتی فکر و کارهایی که توی ذهنت میاد اولویت بندی کن بگو مثلا فلان زمان انجامشون میدم

تو راجب گذشته فکر نمیکردی ؟ اتفاقات خانوادگی تا هزار جور کار گذشته ات ؟ من گاهی چیزهایی یادم میاد که ...

درباره اتفاقات خانوادگی هم که اگه شرایطش داری برو کتابخونه اگه اذیت میشی

اگه هم نمیتونی مگه گوش گیر بگیری یا برنامه نویز نصب کن بزار کنارت موقع درس خوندن یکی از صداهارو پخش کن

صداهای بقیه رو کم کم ذهنت کمتر روش تمرکز میکنه و خود همین نویز صدا هم برات عادی میشه و اذیتت نمیکنه