2777
2789
عنوان

کنکور امروز

200 بازدید | 10 پست

بچه ها بعضی روزها انقدر ذهنم درگیر میشه که هیچ توانی ندارم ، به قدری که دلم میخواد فرار کنم ، به شکل شدیدی تمام گذشته به ذهنم هجوم میاره و اواخر آزمون هم برام این حس پیش میاد ، راهکارتون براش چیه؟

هدفت چیه؟ از درس میخوای جایی برسی؟ اگه اره بیخیال شو و بعد یه هفته استراحت شروع کن

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

هدفت چیه؟ از درس میخوای جایی برسی؟ اگه اره بیخیال شو و بعد یه هفته استراحت شروع کن

صددرصد ، اصلا به شکل ارادی نیست گاهی مغزم باهام لج میکنه انگار ، خیلی سعی میکنم بیخیال باشم ولی مدام بیشتر فکر توی ذهنم می چرخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صددرصد ، اصلا به شکل ارادی نیست گاهی مغزم باهام لج میکنه انگار ، خیلی سعی میکنم بیخیال باشم ولی مدام ...

چی میچرخه از این که تلاش نکردی بدت میاد از اینکه کم کاری کردی

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

آره ، از کم تلاشی و اشتباهات نوجوانی ، توی دوستی و ...

اینا رو باید بگیری بغلت و تشکر کنی ازشون انسان با سختی و تجربه رشد میکنه هر آدم موفقی سختی کشیده اشتباه کرده اونم خیلی. کسی که اشتباه نمیکنی اصلا زندگی نمیکنه فکر کنم

اینا رو باید بگیری بغلت و تشکر کنی ازشون انسان با سختی و تجربه رشد میکنه هر آدم موفقی سختی کشیده اشت ...

من کمالگرام و تا حدود هم افکار وسواسی دارم ، تو درس سعی کردم کمش کنم . اما توی محیط اطراف هنوز دارمش ، به قدری که دوست دارم با تمام دوست های دبیرستانم قطع ارتباط کنم و هیچوقت هیچکس رو نبینم . نمیدونم چرا اما ناخوادگاه کنار همشون حس منفی دارم

من کمالگرام و تا حدود هم افکار وسواسی دارم ، تو درس سعی کردم کمش کنم . اما توی محیط اطراف هنوز دارمش ...

منم اینطوریم. اون دوتای اول فلجت میکنن جوری که نتونی کاری کنی تنها راه حلش اینه محیط مطالعت رو عوض کنی مثلا هفته ای 2 3 بار بری کتابخونه. فیلم کسایی که قبول شدن رو نگاه کنی درس هارو باتوجه به علاقت بخونی برنامت خشک و یکنواخت نباشه

وسواس هم یچیزی کم میکنه. کارای ناقص زیاد انجام بده همش دنبال الگو نباش ما کامپیوتر نیستیم انسانیم. مستند ببین ورزش کن خیلی خیلی مهمه ورزشم نکردی همینطوری الکی دستاتو تکون بده و یه نرمشی انجام بده اب زیاد بخور خلاصه کارای متفاوت کن نوشتن هم خیلی کمک میکنه

من کمالگرام و تا حدود هم افکار وسواسی دارم ، تو درس سعی کردم کمش کنم . اما توی محیط اطراف هنوز دارمش ...

دوستان دبیرستان هیچ سودی ندارن امروز دو نفرشون رو موقع کنکور دیدم و محل ندادن اونا غریبن فقط از روی اجبار چند سال همو میدیدن همین نه بیشتر. اصلا اهمیتی نده اگه شعور ندارن و آدم نیستن ولکن برن

دوستان دبیرستان هیچ سودی ندارن امروز دو نفرشون رو موقع کنکور دیدم و محل ندادن اونا غریبن فقط از روی ...

من این سالها حتی باهاشون صمیمی هم بودم اما توی تمام این مدت همیشه کنارشون یه حس منفی گرفتم و همیشه یه طوری استرس داشتم .

منم امروز دیدمشون با اینکه باهاشون حرف زدم ولی واقعا حس بدی بهم دست داد و سر جلسه هم یه طوری بودم .

من این سالها حتی باهاشون صمیمی هم بودم اما توی تمام این مدت همیشه کنارشون یه حس منفی گرفتم و همیشه ی ...

ولکن خب وقتی خوشت نمیاد مجبور نیستی که