2777
2789
عنوان

باردارییییی

130 بازدید | 18 پست

21 مرداد رابطع سطحی بدون دخول همون روز قرص اورژانسی خریدم 40 دقیقه بعد از خرید و بالافاصله بعد رابطه خوردم قرص دومو تو کیفم مونده بود چند روز شبش خوردم دوباره 24ام قبل این ک 72 ساعت بشه دوتا 1ونیم دیگ خوردم دیروزم 28 ام امپول پروژسترون زدم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخای خودت و بکشی ؟؟؟ چ خبره ؟؟؟ با رابطه سطحی بدون دخول ک حامله نمیشن مگر مایع منی ورودی واژن ریخته ...

من کلا شکاکم و استرسی

نامزدم گفت نریخته خودمم چیزی ندیدم

ولی 4 تا قرص اورژانسی قبل اینک 72 ساعت بشه خوردم

دیروزم پروژسترون زدم

1گرم هم زعفرون خوردم

من کلا شکاکم و استرسی نامزدم گفت نریخته خودمم چیزی ندیدم ولی 4 تا قرص اورژانسی قبل اینک 72 ساعت بشه ...

🫤🫤🫤

ب سلامتی زدی هورمون و بدنت و داغون کردی چن ماه اینده پریودات کاملا بهم میریزه تبریک میگم 🫤

🫤🫤🫤ب سلامتی زدی هورمون و بدنت و داغون کردی چن ماه اینده پریودات کاملا بهم میریزه تبریک میگم 🫤

الان پا درد و لگن درد و سنگینی سینه دارم ولی پریود نشدم

7 شهریور بایذ بشم یا 4 ام

اینقدر واجبه رابطه با دوست پسر یا ب قول شما نامزد

گلم برا اون پسر هیچ اتفاقی نمیفته تو ب خاطر چی داری بدنت و نابود میکنی ما خانما بدنمون سلامتیمون ب شدت ب هورمون هامون وابسته است تو کل سال مجازی ۳ بار از اورژانسی استفاده کنی بعد شما ۴ تا انداختی ؟؟؟؟

چندم موعدی ؟ینی چن روز مونده ب پریود بعدیت

اینقدر واجبه رابطه با دوست پسر یا ب قول شما نامزد گلم برا اون پسر هیچ اتفاقی نمیفته تو ب خاطر چی دار ...

نامزدیم نرفتیم سر خونمون

7 مرداد پریود شدم. ولی همیشه چند روز زودتر میشم

3 الی 7 شهریور باید بشو

من کلا شکاکم و استرسی نامزدم گفت نریخته خودمم چیزی ندیدم ولی 4 تا قرص اورژانسی قبل اینک 72 ساعت بشه ...

پروژسترون زدی ک چی بشه؟😐

اون بدتر اگه جنینی هم باشه نگهش میداره😑🤦♀️😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نامزدیم نرفتیم سر خونمون 7 مرداد پریود شدم. ولی همیشه چند روز زودتر میشم 3 الی 7 شهریور باید بشو

هر بار رابطه دارید حتما محافظت شده باشه ک اندوم برا همین روزاست

با این حجم هورمونی ک وارد بدنت کردی واقعا نمیدونم چی میشه

بعدم اون پروژسترون و برا چی زدی خب 🫤

وقتی ی دختر مجرد پریود نمیشه میدن

خانمی ک احتمال حاملگیش باشع پروژسترون میدن ک جای جنین و سفت کنه

اخه چرا سر خود این همه دارو خوردی دختر خوب

هر بار رابطه دارید حتما محافظت شده باشه ک اندوم برا همین روزاست با این حجم هورمونی ک وارد بدنت کردی ...

یعنی دوباره برمیگرده تنسی بخورم؟؟ اثر اون خنثی شه؟

من هنوز دخترم رابطع کامل نداشتم و باکرم

هر بار رابطه دارید حتما محافظت شده باشه ک اندوم برا همین روزاست با این حجم هورمونی ک وارد بدنت کردی ...

نه عزیزم، این تعبیر که «آمپول پروژسترون جای جنین را سفت میکند» دقیق نیست.

پروژسترون باعث آماده و پایدار شدن پوشش رحم میشود و در بعضی شرایط پزشکی برای حمایت از بارداری استفاده میشود، اما باعث لانهگزینی جنین یا ایجاد بارداری نمیشود و آمپول پروژسترون نمیتواند اثر قرص اورژانسی را خنثی کند.

از طرف دیگر، اگر رابطهای که بابتش نگران هستی قبلاً اتفاق افتاده و تنسی را همان موقع مصرف کردهای، تزریق پروژسترون روز بعد بهخودیخود احتمال بارداری را بالا نمیبرد.

یعنی دوباره برمیگرده تنسی بخورم؟؟ اثر اون خنثی شه؟من هنوز دخترم رابطع کامل نداشتم و باکرم

نمیخاد هیچی بخوری دختر

لطفا هیچی نخور

باردار هم نیسی با چیزایی ک گفتی

پریودت تو این دو سه ماه اینده هم کامل ب هم میریزه نگران نباش و هیچ کاذی نکن بزار بدنت ریکاوری شه

اون اورژانسی لعنتی هم نقل و نبات نیس دیگه یک سال حق استفاده نداری