2777
2789
عنوان

مرد سالاری

173 بازدید | 23 پست

چرا پسر ها زیر ۱۸سال بدون داشتن دیپلم ازادن بیرون برن اجازه نگیرن شب دیر بیان

برای کار کردن اجازه نگیرن

ولی دختر ها بعد رسیدن به سن قانونی بعد دانشگاه رفتن باز هم زیر دست پدران خود هستند؟باز هم حق ندارن از خانواده جدا زندگی کنند

چرا اخهههه

من همه هدفم از دانشگاه رفتن این بود ازین خونه بزنم بیرون

مدرک دانشگاهی بدون داشتن حق انتخاب به چ درد میخوره

حق ندارن جدا زندگی کنن؟

ندیدم این رو.

شاید خانواده اجازه ندن نه در قانون.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

وقتی پسر از سن ۱۵سالگی بدون اذن پدر میتونه صیغه کنن بقیه چیزارو که رسما دیگه آزاده

فکر کن ۱۸سالگی میتونه گواهی نامه بگیره دانشگاه بره ولی ۱۵سالگی مجازه صیغه کنه،

پریشانم، چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، خداوندا... اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بی اندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا... اگر در روز گرماخیز تابستان، تنت بر سایه دیوار بگشایی، لبت بر کاسه مسی قیر اندود بگذاری و قدری آن طرفتر... عمارتهای مرمرین بینی و اعصابت برای سکهای اینسو و آنسو در روان باشد زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این فرهنگ خانواده توئه نه جامعه!

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

عزیزم من پدرم خیلی زیاااااااد سخت گیر بود، دانشگاه و با چه بدبختی تموم کردم هر روزم بهم گیر میداد، اما الان که کار میکنم ودستم تو جیب خودمه تنها هم زندگی میکنم ،نگران نباش این روزا میگذره نوبت تو هم میشه مستقل بشی فقط درس و خوب بخون و یه شغلی پیدا کن که توش خوب باشی

با دیگرون کار ندارم نظرم راجب زندگی خودم اینه که خداروشکر پدرم درست بارمون اورد و محدودیت هایی داشتیم که مثل بعضی دختر نوجوونای الان ول نباشیم. گاهی میگم این نوجوونایی که کنترل نمیشن و رفتارای پر خطر و ناهنجار دارن اگر یه مقدار محدود تر میشدن به اینجا نمیرسیدن. کم نیستن تعداد دخترای معتاد یا باردار شده تو مجردی

امضات چی میگه ؟؟؟ نامزدت فوت کرده !!!؟

بله

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)