vin1234 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 129 عنوان کنکور 90 بازدید | 4 پست سلام من کنکور داغون دادمفکر کنم فیزیکم منفی بشه شیمی داغون خیلی ناراحتم اخه چرا انقدر سخت دادن..کی پاسخنامه میاد امروز | 15:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
al88 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1913 پاسخنامه اومددخترم ناراحت نباش همه ما میدونیم امسال دانش آموزان توی شرایط خیلی بدی درس خوندن من به دختر خودم هم گفتم قبول نشی هیچ اشکالی نداره چون درک میکنمنشد هم إن شاءالله سال بد تلاش بیشتر از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است
vin1234 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 129 پاسخنامه اومددخترم ناراحت نباش همه ما میدونیم امسال دانش آموزان توی شرایط خیلی بدی درس خوندن من به د ... واقعا؟کجا باید ببینمشکاش همه خانواده ها مثل شما بودن:)
al88 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1913 واقعا؟کجا باید ببینمشکاش همه خانواده ها مثل شما بودن:) توی شاد سرچ کنه کانال گزینه دو یا قلم چی پاسخنامه هارو فرستادن از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است