2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم بستگی داره به اینکه اولا بچه ها راضی باشن یا نه بعدشم به خانوم اگر شخص مناسبی باشن باعث میشه دوباره زندگی معنا بگیره ولی بخواد با بچه ها لجبازی کنه و بداخلاق باشه خیلیییی بدتر میشه

بستگی ب زن جدیدش داره

از اون لحاظ که اصلا نمیشه خانومهارو شناخت ..در طول زمان میتونن اخلاق متفاوتی داشته باشن....کلا میخوام بدونم یه خانوم به بچه شوهر میتونه محبت واقعی کنه ؟ درسته ادم خوب و بد هست ولی یه موقع ها کلا خانومها دوست ندارن این موضوع رو....

به نظرم بستگی داره به اینکه اولا بچه ها راضی باشن یا نه بعدشم به خانوم اگر شخص مناسبی باشن باعث میشه ...

به نظر شما مردی که پسر ۳ساله داره اگه با خانوم دارای فرزند ازدواج کنه بهتره یا خانومی که فرزند نداره؟

به نظر شما مردی که پسر ۳ساله داره اگه با خانوم دارای فرزند ازدواج کنه بهتره یا خانومی که فرزند نداره ...

هرکدوم اخلاق بهتری داره و نسبت به بچه ها احساس مسئولیت داشته باشه

از اون لحاظ که اصلا نمیشه خانومهارو شناخت ..در طول زمان میتونن اخلاق متفاوتی داشته باشن....کلا میخوا ...

بنظرم میتونه محبت واقعی بکنه در صورتیکه درک کنه طرف بچه هس و شاید شرایط روحی خوبی در نبود مامان واقعیش نداشتع باشه یا ب باباش وابستگی خاصی داشته باشه ولی وقتی خودش بچه دار بشه بنظرم اون محبت واقعی نسبت ب بچه شوهرش کمتر میشه، ولی اگه درکل اونو ب چشم بچه خودش ببینه و ب این فکر کنه ک اگه خودم ب دنیا آورده بودمش براش چیکارا میکردم زندگیشون بهتر میشه،

خیرپسر همسر من ۳.۵ سالشه

شما خودتون فرزند دارین؟

اگه دارین بین اون و بچه خودتون فرق نمیزارین؟

اگه ندارین به این فکر نمیگفتی بچه دار شدین به یه شکلی بچه شوهر رو بفرستین بره؟

شما خودتون فرزند دارین؟ اگه دارین بین اون و بچه خودتون فرق نمیزارین؟اگه ندارین به این فکر نمیگفتی بچ ...

خیر من ازدواج اولم بود

و ۴ ماهه ازدواج کردم قرار نبود بچه پیش من باشه ولی دیدم خیلی به پدرش وابسته اس گریه میکنه گفتم دیگه بیاد اینجا ۳ روزه فعلا اومده اوکیم باهاش البته مدیریت کردن خود پدر خیلی مهمه و من خودم فعلا قصد بچه دار شدن ندارم

مادرش کجاست ؟

Don't think of me

خیر من ازدواج اولم بودو ۴ ماهه ازدواج کردم قرار نبود بچه پیش من باشه ولی دیدم خیلی به پدرش وابسته اس ...

گناه داره خیلی محبت کنین بهش تو این سن خیلی به محبت مادر نیاز دارن...

مادر ول کرده رفته با نهایت بی رحمی!

پیش میاد دیگه...

گناه داره خیلی محبت کنین بهش تو این سن خیلی به محبت مادر نیاز دارن...مادر ول کرده رفته با نهایت بی ر ...

بله شما هم بهتره زودتر تا پسرتون سنش کمه ازدواج کنید بزرگ یشه قبول کردنش برایش سخت میشه

Don't think of me