2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 40 پست
حالا خانوما بنظرتون برای رد کردنش چی بهش بگم ؟دوست دارم بدونه باعث این رد کرده مادرشه یعنی دوست دارم ...

رک بگو تعارف ک نداری بحث عمر و زندگیته بگو اقا به این دلایل من جوابم نه عه. البته اول نازک کن صرفا بگو جوابت منفی عه پیکیر شد رک بهش بگو

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من با این حال دوسش دارم انگار چشمام بسته شده نمیتونم تصمیم درست بگیرم و تمام خانواده ام با این فر ...

فقط قلبت تصمیم گرفته بدبختت کنه. این ادم فقط لفظ دوست داشتن اومده واست. هنو هیچی نشده فالت خوب نبوده واسشون دماغت خراب اومده به چشمشون واقعا نمیدونم دیگه چه رفتاری باید بکنن که دوسش نداشته باشی. لابد فکر کردی شرایط مالی تشکیل خانواده داره پس ازدواج میکنم بعدم تغییرش میدم؟!!! به این امید جلو نرو که بازنده خودتی.

همه دنبال یه شوهر خوب و درست حسابین ،بعد شما رفتی چسبیدی به یه عتیقه شپشو که زورش میاد دوقرون واست خرج کنه کلی حساب کتاب میکنه قبلش! تازه دنبال فااال و دعا هم هستن. شوهر ننه ش هم هست

••••*••••

فقط قلبت تصمیم گرفته بدبختت کنه. این ادم فقط لفظ دوست داشتن اومده واست. هنو هیچی نشده فالت خوب نبوده ...

آره همینه لعنت به من باشه انگار دیوونه شدم

بنظرتون چی بهش بگم که این جدایی بیوفته گردن مادرش؟

آره همینه لعنت به من باشه انگار دیوونه شدم بنظرتون چی بهش بگم که این جدایی بیوفته گردن مادرش؟

نمیخواد گردن کسی بندازی بی محلی کن تمومش کن بره.

دنبال داستانی چرا . الکی عذاب وجدان نده بهش فکر کنه مقصر فقط مادرش بوده خودش هیچکاری نکرده.

••••*••••

نمیخواد گردن کسی بندازی بی محلی کن تمومش کن بره.دنبال داستانی چرا . الکی عذاب وجدان نده بهش فکر کنه ...

خب اینجوری خودم عذاب وجدان میگیرم

چون پسره میگه دوست دارم و اینا منم میگم ازش جدا شم فکر میکنه من دوسش نداشتم در صورتی که من با این حال دوسش دارم ولی خب همه مخالفن

پس بندازم گردن مادرش

نمیخواد گردن کسی بندازی بی محلی کن تمومش کن بره.دنبال داستانی چرا . الکی عذاب وجدان نده بهش فکر کنه ...

خب اینجوری خودم عذاب وجدان میگیرم

چون پسره میگه دوست دارم و اینا منم میگم ازش جدا شم فکر میکنه من دوسش نداشتم در صورتی که من با این حال دوسش دارم ولی خب همه مخالفن

پس بندازم گردن مادرش

این شخص منم

اهان خب زندگی با همچین فردی نتیجه خوبی نداره بازم تصمیم خودته هرکی اختیار داره میتونه انتخاب کنه اینهمه نشونه هست میگه من ادم سمی هستم بخاطر دو سه تا حرفش که معلوم نیست دروغه یا راست وابستش نشو خیلی ایراد داره