2777
2789
عنوان

ترس از رد شدن

233 بازدید | 23 پست

چون رنگ پوستم سبزه هست مادرم اینا هرچی میگن بیا بریم خواستگاری نمیرم میترسم رد بشم و دلم بشکنهوعض مالیمونم خوبه بابا یه طبقه خونه برام ساخته ماشین هم خودم کار کردم خریدم نظر بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا پسری من عاشقشم سبزه هست جونم براش در میره

انقدرم اعتماد به نفس داره

خودتو دست کم نگیر برو

خب این نباشی اونیکی

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

برو از خدا چه میخوای ،هنوز نرفته ارزوی دامادی دارین ،هرکسی یه شکل وقیافه منحصر بفرد خودشه وداره .

قبلاً اینجوری نبودم تازگیا احساساتی شدم با دیدن دختر دلم میخاد تو بقلشون گریه کنم لطفاً نگید پرنسسعلی از این حرفا من مرد مردم 😂

قبلاً اینجوری نبودم تازگیا احساساتی شدم با دیدن دختر دلم میخاد تو بقلشون گریه کنم لطفاً نگید پرنسسعل ...

اینا که میگی طبیعی هستش ها تو یکی کم یا زیاد .فوران هورمن است.با صبر وحوصله برو جلو نترس .ترس برادر شکست هستش .

جون عزیزت راست میگی یا میخای من آروم شم

بخدا راست میگم

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

ببینید به نظر من اخلاق مهمه بعدم قیافه، رنگ پوست آن چنان مهم نیست. ولی یه چیزیم میگم ناراحت نشید؛ لااقل درستون رو میخوندید یه فوق دیپلم رو حداقل میگرفتید، هفتممم😬😳

اگر روزی خبر شهادتم را شنیدی؛بدان که به آرزویم رسیدم:)🕊🥀 #شهید_مفقودالاثرخانم عکاس📸🧕