2777
2789
عنوان

خانوما سلام

69 بازدید | 18 پست

ما تو یه روستا و تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم

از اونایی ک همه همدیگه رو میشناسن

یه برادر دارم یک ساله عروسی کرده تا قبل اون موقع نامزدیشون رابطه ام با زن داداشم خیلی خوب بود بعد عقدش یه دروغهایی از زبون من گفته بود ک کلا ازش متنفر شدم تنها کاری ک کردم این بود رابطه ام رو باهاش قطع کردم دیگه باهاش حرف نمیزدم برای اینکه حال خودمو بد تر نکنم یه آدمی هستم اگر کسی بهم دروغ بگه هیچ وقت دلم صاف نمیشه باهاش

ولی ایشون از زبون من دروغ ساخته بودن و فضای خانواده رو متشنج کردن

الانم هر ماه ب طور تقریبی ایشون یه دعوای جدید درست میکنه رابطه ی همه رو داخل خانواده خراب کرده از وقتی اومده ولی تو هر بحثی ک پیش میاد من هیچ دخالتی نمیکنم و از کنارش میگذرم چون اصلا ب من ربطی نداره

ولی همونطور ک اول گفتم اینجا همه همدیگه رو میشناسن ایشون هر جا نشسته و بلند شده من رو یک دختر خراب جلوه داده و اینا الان ب گوش خودم رسیده اینجا دیگه نمیتونم بیخیال ازش بگذرم

با اینکه هر بحثی درست میکرد من هیچی نمیگفتم ولی یه شمر هم از من ساخته برای بقیه

من گفتم ک هر کاری کرده من چیزی نگفتم فقط رابطه ام رو باهاش قطع کردم چون تو خانواده ایی بزرگ شدم ک بهم یاد دادن بدی رو با بدی جواب ندم

ولی بازم ایشون آبروی من و خانوادمو همه جا برده

به خاطر چی خودمم نمیدونم

تازه من و داداشم ک جونمون ب هم بسته بود الان جوری شدیم ک داداشم اصلا نگام نمیکنه

یه چیز مسخره هم بین اکثر مردم رایجه ک همه جا خواهر شوهر و خانواده شوهر بد هستن زن داداشا مظلوم هستن

الان چ رفتاری باید داشته باشم ؟

آبرو نذاشته برای من ، شاید چون من خیلی دربرابرش سکوت کردم اینقدر رو پیدا کرده ن من ن خانواده ام اهل بحث و دعوا نیستیم

ولی ایشون .... دید کل اونایی ک تو این مدت عروسمون باهاشون رفت و آمد داشته نسبت ب ما عوض شده

🙂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خونتون خیلی رفت و امد داره؟وقتی انقد جنگ و دعوا راه میندازه تنها راهش حلش قطع ارتباط خوانوادگیه نه ت ...

ببین خونش یه کوچه با ما فاصله داره

بابام شش ماهه راه نمیده اینو تو خونه میگه میاد همه رو ب جون هم میندازه

هر جا نشسته و پا شده از بابام بد گفته همه هم بابام رو سرزنش میکنن چرا عروستو داخل خونه راه نمیدی

الان باز گیر داده ب من منو خراب کنه پیش بقیع

اگر قرار بر این باشه ک به هم سخت بگیریم ک من همش باید بهش تیکه بندازم با خانواده ایی ک داره

باباش ۳ تا زن داره ۱۷ تا بچه

نه لباسی باباش بهش داد نه طلایی ن حتی جهازی اینقدر ندیده هستن ک باباش هر جا داداش منو معرفی میکنه با اسم و فامیل معرفی نمیکنه میگه اینو ببین این دامادمه ، کارمنده و حقوق میگیره

ببین چی هستن ک کارمند بودن براشون خیلی عجیبه

هیچ کاری نکردن تو عروسی ۱۵۰۰ نفر آدمم دعوت کردن خداشاهده یکی از فامیلاش ۸۰ هزار تومن کادو عروسی داد

قرار باشه کسی ابرو کسی رو ببره اون ماییم

نمیدونم چرا داره اسم منو بد میکنه

🙂

ببین خونش یه کوچه با ما فاصله دارهبابام شش ماهه راه نمیده اینو تو خونه میگه میاد همه رو ب جون هم مین ...

اسی خدایی میگم اینو از کجا پیدا کردین؟

کاش یه تحقیقی چیزی درموردش میکردین

اولا که بازم میگم جز قطع ارتباط هیچ راه دیگه ای ندارین وگرنه انقد فتنه راه میندازه که بدبختتون میکنه بعدشم هر کی بهتون گفت چرا عروستونو خونه راه نمیدین تک تک رفتاراشو بزارین کف دست مردم چرا هعی شما پنهان میکنین اون ابروتونو ببره

اسی خدایی میگم اینو از کجا پیدا کردین؟کاش یه تحقیقی چیزی درموردش میکردین اولا که بازم میگم جز قطع ار ...

یه سری کارای دیگه هم کردن ک بگم کرک و پر نمیمونه برات

از کجا پیداش کردیم نمیدونم

فقط میدونم داداشم عاشق دختر داییم بود به مامانم میگفتم یا دختر دایی یا هیچ کس

بعد مدتی مامان گفت بریم خاستگاری دختر داییت داداشم گفت نه یکی دیگه رو میخوام

بعدا مشخص شد دو تا از خواهرای زن داداشم ارباب رجوع بودن تو اداره ک داداشم بوده یه جاهایی داداشم در خصوص کار باهاشون تماس میگیره و ..... من تا اینجا میدونم و چیزی جز این استنباط نمیکنم ک هر چی بوده زیر سر خواهرا بوده

بعد ک رفتیم خواستگاری نمیدونم چی شده بود ما رو اصلا تحقیق نکردیم الان همه میگن دعا داده بودن بهتون 😅

ولی اینو میدونم چهار تا خواهر دیگش ک ازدواج کرده بودن هیچ کدوم ازدواج درستی نداشتن

سه تاشون فرار کرده بودن

یکی هم طرف ازش عکس داشته ب خواستگاراش نشون میداده کسی نگرفتتش بعد با اونی ک ازش عکس داشته ازدواج کرده

تنها آدم درست تو خانوادشون داداش منه

با این حال برای خودمم عجیبه چی شد ما ک اینقدر حساس بودیم تحقیق نکردیم خیلی عجیبه

🙂

اسی خدایی میگم اینو از کجا پیدا کردین؟کاش یه تحقیقی چیزی درموردش میکردین اولا که بازم میگم جز قطع ار ...

اینم بگم عروسی آبان پارسال بوده هنوز یه سالم نشده

اون یارو ۸۰ تومن داده

وقتی داداشای عروس یک میلیون و پونصد دادن چ انتطاری از فامیل داری اخه

🙂

یه سری کارای دیگه هم کردن ک بگم کرک و پر نمیمونه برات از کجا پیداش کردیم نمیدونمفقط میدونم داداشم عا ...

قطعا صد در صد براتون دعا گرفته اگه بتونین باطلش کنین که خیلی عالی میشه

واااای خواهر خدا بهت صبر بده فقط با خوندنش مخم سوت کشید ولی اینو بهت بگم نگران نباش تنها نیستی ما ام یدونه از این فتنه ها داریم

قطعا صد در صد براتون دعا گرفته اگه بتونین باطلش کنین که خیلی عالی میشهواااای خواهر خدا بهت صبر بده ف ...

مامان باباش یه انگشتر یه جفت گوشواره و یه پلاک بهش کادو دادن

اونا رو داداشم خریده بود

هیچ لباسی نداشت باورت میشه همه رو داداشم گرفته بود

جهازش یه لباسشویی یه جارو برقی یه گاز رو کمیته امداد داده بود

فرش و خورده ریزا رو داداشم گرفته براش حتی به ما هم نگفته بود ک مثلا برا زنش آبرو بخره به بعد یه کمد یه دراور یه جاکفشی آورده ک اونم شکسته بودن شکستههههه میفهمی

مگه مامانشو میتونستی جمع کنی شب عروسی و روز پاتختی چقدر چصی میومد با جهازی ک نخریده بود

اگر عمه هام میفهمیدند همه رو برادر زاده خودشون خریده دهنشو سرویس میکردن

الان هر روز تو بازاره بخدا کمبودهای ک داشته رو داره جبران میکنه واقعا هم کمبود داشته ۱۷ تا بچه بودن دیگه

الانم میدونم تو مغز فسیلش چی میگذره میخواد اسممو بد کنه خاستگار نیاد

اونم نمیفهمه احمق ک مردم خانواده ما رو هم میشناسن خانواده اونم میشناسن

هر کی ما رو دیده میگه شما رو چ حساب اینو گرفتید

جالب تر اینکه داداشم هر چند وقت یه بار میاد میگه من فهمیدم اینا چقدر حروم زاده ان بعد دوباره حرفشو پس میگیره

اصلا خودشم نمیدونه چند چنده با خودش

یه جوریه انگار دعاش میکنن بعد اثر دعا میره میاد میگه اینا حروم زاده ان بعد دعا رو تمدید میکنن داداشم حرفشو پس میگیره🤣

بچشون ۱۰ روز دیگه دنیا میاد اعتقاد داره اگر بچه داشته باشه جا پاش محکمه کسی نمیتونه بهش بگه بالا چشت ابرویه هر چند الانم نمیگیم

ولی نیاز داشتم ب این درد و دل ازت ممنونم ک وقت گذاشتی خدا به شما هم صبر بده

🙂

مامان باباش یه انگشتر یه جفت گوشواره و یه پلاک بهش کادو دادن اونا رو داداشم خریده بود هیچ لباسی نداش ...

وایییییی خدا یکم شبیه داستان داداش منه داداش منم انگار دعا گرفتن واسش یبار با ما عین دشمن خونی رفتار میکنه میگه خوانواده زنم خوبن فقط یبارم مهربونه میگه نه اونا ادمای خوبی نیستن زنداداش منم قبل ازدواج با داداشم تیپشو میدیدی داغوننن از روستا گرفتیمش الان که گرفتیمش یه تیپایی میزنه بیا و ببین حجابو که کلا گذاشت کنار همه جا ام چصی میاد که خوانواده شوهرم پولدارن اِله بِله یعنی چشم دوخته به مال و اموالمون داداش بی عرضمم که سرکار نمیره فقط مال بابای منو دارن میخورن از همون روز اولم با تموم جونش داره سعی میکنه که من مجرد بمونم خوانوادم برام خرج نکنن فقط این خانوم بخوره همه اموالو که داره موفقم میشه

خلاصه تعریف کردم بدونی تنها نیستی ایشالله هر چی عروس نحضه از رو زمین برداشته بشه

وایییییی خدا یکم شبیه داستان داداش منه داداش منم انگار دعا گرفتن واسش یبار با ما عین دشمن خونی رفتار ...

برا ما تو دوره آشنایی رفت و امد خانوادگی داشتیم

خواهرش اومد تو اتاقم نخ دندون رو میز گذاشته بود میگه این چیه گفتم نخ دندونه دندونامونو باهاش تمیز میکنیم

بعد رو تشکم کیسه آب گرم گذاشته بود میگه این چیه گفتم کیسه آب گرمه پریودم میزارم رو دلم

بعد گفت چه چیزایی داری تو فاطمه 😐

نخ دندون و کیسه آب گرم نمیدونست چیه الان مردی بیا فیس و افادشو جمع کن

بعد همون خواهرش بهم گفت من داداشت رو میخوام البته اون یکی داداشمو ک مجرد بود منم فقط و فقط تا حالا به همون داداشم گفتم ک این دختره همچین حرفی زد حواست ب خودت باشه یه وقت مثل اون یکی داداشمون تو رو از راه ب در نکنن

ب کس دیگه ایی نگفتم یه وقت آبروش نره الانم اینجا گفتم

🙂

بله تک دخترم

منم تک دخترم واسه همون حسودی میکنن😆😆

یه بار مامانم با داداشم تلفنی داشت حرف میزد بحث طلاهای من شد یهو داداشم گفت مگه ب دختر طلا میدن مامانم گفت بلع ک میدن اونم خواهر تو که یه دونه هست چون ب زن خودت خانوادش طلا ندادن فکر میکنی ب بقیه هم نمیدن

چشمت روز بد نبینه

کنار گوش داداشم بوده شنیده

یه قیامتی برپا کرد ک چرا مامانت اینو گفته

آخه قرار بود خونه بخره داداشم پول کم داشته بهش گفته برو طلاهای خواهرتو بردار ب دختر کسی طلا نمیده

داداش منم ک ساده

🙂