2777
2789
عنوان

آخ سرم کمک😢😢

135 بازدید | 10 پست

دوماهه باردارم وسردرددارم طوری که سرم یخ میزنه وعرق خیس هم پیشونیم میگیره هرکی یه چیزی میگه یکی میگه فشارته یکی میگه ربط ب تعیین جنسیت داره .....بنظرتون چیکارکنم اخه بعضی وقتهادل درد میگیرم نمیتونمم ازجام بلندبشم میترسم واقعامشکلی باشه ومن بیخیالم

برای چنین مساله ای خوددرمانی نکنید لطفا

پیشنهاد می کنم به متخصص مراجعه کنید 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اکثر مواقع سردرد هستم ...من فکر میکنم به خاطر معده هست چون توی دوره بارداری بیشترین آسیب به معده وارد میشه من که توی این مدت مدام درد معده و حالت تهوع داشتم و چون اصلا نمیتونستم غذا بخورم و فقط با سرم تغذیه میشدم همیشه گرسنه م بود و معده ام خالی بود همین باعث میشد سردرد بشم

عزبزم منم مشکل شمارو دارم سردرد امانمو بریده هرروز صبح صفرا میارم بالا هیچی نمیتونم بخورم معده ام سنگینی میکنه انگار که یه گاو خوردم

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

وای سردرد منو کشته داغونم از تخت نمی تونم بیام پایین توروخدا اگه راهی پیدا کردین حتمن به منم بگین

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من