2777
2789
عنوان

خدارو چه دیدی

50 بازدید | 7 پست

شاید شد

شاید خدا هنوز دوستم داره

شاید مصلحت خدا با خواسته ام یکی شد

شاید چند ماه دیگه تاپیک زدم گفتم کنکور قبول شدم بیاین شیرینی بدم

شاید منم بعد این همه حرف شنیدنا تونستم سرمو بالا کنم و بگم قبول شدم

و هزار تا شاید دیگه....

الان که اینارو مینویسم چشام اشکیه حالم داغوونه کاش میتونستم برای یه روزم که شده این همه فکر و خیال نکنم...

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💕

از همین الان قبولی شمارا در کنکور تبریک عرض میکنیم عزیزم ببین لی لی کنان برو کنکور بده چون ۱۰۰ در ۱۰۰ یعنی ۱۰۰ در ۱۰۰ بهت میگم قبووووولی قبوووول شدی تو قبولی من بهت قول میدم ذخیره کن پیامم و قبول که شدی بیا یه ماچ بده دختر خوب 😍😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله عزیزم ..خدا رد چی دیدی شاید واسه منک شد..یک ماهه از بس استرس دارم از اعصاب دستم درد میکنه..پ ...

ایشالا قبول میشی عزیزم هرچی میخوای هر دانشگاهی میخوای

من دو روزه دارم خون گریه میکنم فقط عصابم ضعیف شده همه چی مو سر کنکور باختم همه چی

اگه نشه زندگیم میره رو هوا...

ایشالا قبول میشی عزیزم هرچی میخوای هر دانشگاهی میخوایمن دو روزه دارم خون گریه میکنم فقط عصابم ضعیف ش ...

عزیز دلم واسه من کنکور نیست

مشکلم یک چیزه دیگس

ولی انشالله به حق امام زمان قبول میشی و اشک شوق میریزی😍😍

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

از همین الان قبولی شمارا در کنکور تبریک عرض میکنیم عزیزم ببین لی لی کنان برو کنکور بده چون ۱۰۰ در ۱۰ ...

عزیزم با پیامت گریه کردم😭💕🫶🏻واقعا اگه قبول شم یادم نمیره شماهایی که برام دعا کردین رو حتما میام میگم بهتون

قول میدم با خبر خوش بیام فقط از خدا بخواید فردا دیگه امتحانم نکنه دست مو بگیره و بلندم کنه🥲💖

عزیزم با پیامت گریه کردم😭💕🫶🏻واقعا اگه قبول شم یادم نمیره شماهایی که برام دعا کردین رو حتما میام ...

عزیزمی زمین به آسمونم بیاد تو قبولی ایشالله امتحانات تموم شده الان وقت نشون دادنه خودته اصلا نترس هیچی اگه دلت قرص باشه به خدا پس جای ترس و استرس نیست از همین حالا لبخند پیروزی و بزن گلم 😘🥰