2777
2789
عنوان

تقاص پس دادن

492 بازدید | 28 پست

بنظرتون تقاص پس میده بخاطر کارایی که با من کرد بهم می گفت دوست دارم من از تو زودتر میمیرم اول منو میزارن تو خاک بعد تو نمیتونم مرگ تو رو ببینم و... بعد یک هفته بعد گفت چهار ماهه دوست نداشتم طلاق بدون مهریه سه دنگ خونتم بده بچه هم نگه دار بدون نفقه الان حدود پنج ماهه نمیدونم کجاست ترک کرده مارو دلم میخواد تقاص پس دادن شو ببینم چون روزایی نبوده تا الان که اشک نریخته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم واقعا فکر کردی چیزی به اسم تقاص و کارما و خدا تو کاسه گذاشتن وجود داره؟؟؟!!!

فقط به امید این زندگی میکنم چون خیلی بد کرد تاپیک هامو بخونی میفهمی چ کلاهی گذاشت منو با ۲۴ سال سن با بچه دوسال مطلقه کرد

عزیزم شما باید ی شکایت تنظیم میکردی برا ترک خونه

این ترک خونه ب نفع توعه و مسیر طلاق و راحت میکنه

بعضی وقتا دیگه جای احساسات نیس هر چقدرم دوسش داشته باشی مجبوری ب خاطر زندگی خودت و بچت کاری کنی

غلط کرده ی وقت سردیش نشه مهریه نده نفقه نده بچه هم تو نگهداری خونه خم بزنی ب اسمش بیاااااااااا 🖕🏻تقدیمش میکردی

عزیزم واقعا فکر کردی چیزی به اسم تقاص و کارما و خدا تو کاسه گذاشتن وجود داره؟؟؟!!!

قدیم ها بود که تقاص کارهاشون رامیدادند الان اونهایی که ظلم میکنند خیلی خوب زندگی وخوش هستند منم طلاق گرفتم تازگیها اینقدر اذیتم کردند هم خودش وهم خانواده اش .میگم یعنی میشه یه روزی بمیرند عمر نوح را دارند اینهایی که اذیت میکنند

عزیزم شما باید ی شکایت تنظیم میکردی برا ترک خونهاین ترک خونه ب نفع توعه و مسیر طلاق و راحت میکنهبعضی ...

خیلی پرو هست دیگه فقط مرگ میخوام

همچنین شکایتی واقعا هست؟! اظهار نامه دادم براش هیچی جواب نداد

قدیم ها بود که تقاص کارهاشون رامیدادند الان اونهایی که ظلم میکنند خیلی خوب زندگی وخوش هستند منم طلاق ...

الهی روز خوش نبینن تو این سن با بچه دوساله فقط از من سو استفاده کرد رفت هشت سال مجانی نشست خونه بابام نصف بیشتر خونه بابام کمک کرد صد گرم طلا دادم شد خونه نصف نصف درصورتیکه سهم اون یک دنگ شاید بیشتر نمیشد اعتماد کردم