2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

122 بازدید | 15 پست

من ژنتیکی پر موعم کلا یعنی موهای بدنم رنگ مشکی بوده از بچگی هم بودم یعنی بگم تنبلی تخمدان اینا ندارم . عمه هامم همینن . من کع همیشه شیو میکنم ولی اگه یه روز حال نداشتم شیو کنم بنظرتون اقایون با این موضوع کنار میان یا میگن ی خانوم همیشه باید بی مو باشه؟🤔

واقعا ذهنمو درگیررر کردههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا یه خانم باید بی مو باشه من که زنم اینجوریم لیزر میرم برا دل خودمم هست و اعتماد به نفس و راحتیم ...

امثال شما اقایونو پرتوقع میکنیدااااا

لیزر یع چیز دلخواهیه و اختیاری دیقا مثل عملای دیگه . کی گفته خانوما باید بی مو باشن؟🙄🙄🙄😐😐😐

امثال شما اقایونو پرتوقع میکنیدااااالیزر یع چیز دلخواهیه و اختیاری دیقا مثل عملای دیگه . کی گفته خان ...

گفتم برا آقایون نیست عزیزم خودم راحت شدم میرفتم حمام شیو میکردم هم خسته میشدم هم فرداش در میومد انگار نه انگار شیو بودم یا میرفتیم تفریح همش دست به ژیلت بودم خدایی .....آقایون چون خیلی میدارن بندش نیستن همشونم مثل همن 😂ما زنا یکی بی مو یکی کم مو یکی پر مو

امثال شما اقایونو پرتوقع میکنیدااااالیزر یع چیز دلخواهیه و اختیاری دیقا مثل عملای دیگه . کی گفته خان ...

آفرین

مو چیزی هست که خودشون دارن و مابرای بهداشت خودمون شیو میکنیم همینطور توقع داریم اونا هم مرتب باشن

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش