2777
2789
عنوان

نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه مردا چشماتونو درویش کنین👀... تو اینترنت بسرچ کامل برات نوشته.

البته. آیه 31 زنهاروهم. گفته

چون واقعا بعضی زنها هم هیز اند

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 
از این به بعد رفتم فروشگاه بخودم میرسم شاید بختم وا شه😂 قصد جسارت نداشتم)

خخخخ نه بابا من  ازدواج کردی اهل ارایشو اینا اصلا  نبودم موقع کنکور هم بود زشت زشت شده بودم

واقعا ابجی عزاب میکشم خیلی هم عزاب میکشم

ولش کن بابا جامعه داغونه گناه از شوهر تو نیست گناه از این عوضیای خرابه که تیپ اتاق خوابشون و واسه کوچه خیابون میزنن والا منم از تعجب نگاشون میکنم چه برسه به مردا که ذاتن به زنا جذب میشن

Hold on God knows what he's doing
ولش کن بابا جامعه داغونه گناه از شوهر تو نیست گناه از این عوضیای خرابه که تیپ اتاق خوابشون و واسه کو ...

خوب درسته  حرفت ولی امکان داره به اونا علاقه مند بشه یا مثلا تو زهنش بمونه یا زود گزر از زهن ادم میره

من کلا از نگاه کردن به آدما بدم میاد ربطی به دین و مذهب هم نداره من واسم سواله اخه چی میخوای هی نگاه مردم میکنی 

مثلا منظورم ارتباط چشمی نیستا 

اونکه باعث جذابیت هم هست 

کاری به همسر شما ندارم دور از جون ایشون ولی به علت محدودیت توی کشور ما  خیلی به هم نگاه میکنن مثلا تا یه خانمی خم میشه سه چار نفر برمیگرن نگاش می کنن ولی تو کشورای خارجی اینجوری نیس کسی اصن کار نداره تو چی می پوشی  کجا میری  لباست زشته یا قشنگه   به کسی که کنارته میای یا نه ..... و غیره 

ولی در رابطه با شما به نظرم زیاد حساس نباش اگه فقط داری به تفکراتت دامن میزنی ولی

اگه حس میکنی همسرت خیلی نگاه میکنه به بقیه میتونی باهاش صحبت کنی اما اگه خودت ادم حساسی هستی سعی کن یکمی کوتاه بیای ... بالاخره آدم میدونه که با توجه به مسائل مختلف خودش آدمی هست که حساسیت بیشتری نسبت به بقیه به خرج بده یا نه ....

ا

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
 چیکار کردی 

کاری نکردم ک😂😂😂😂😂

خیلی حساسه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
 من کلا از نگاه کردن به آدما بدم میاد ربطی به دین و مذهب هم نداره من واسم سواله اخه چی میخوای ه ...

ممنون حرفات ارومم کرد ابجی میدونی میگه نگاه نمیکنم خوب به خدا یه دقیقه از نمازش نمیگزره قران نیخونه ولی من احساس میکنم نگاه میکنه میگه انقد بهم گفتی به خودم شک میکنم و نگاه کردن زیاد شده  میگم چن بار نگاه میکنی میگه دوبار 

خوب درسته  حرفت ولی امکان داره به اونا علاقه مند بشه یا مثلا تو زهنش بمونه یا زود گزر از زهن اد ...

اگه تورو دوست داشته باشه به هیچکسه دیگه ای علاقه مند نمیشه.بعدشم فکر کردی مردا مثل ما زنا احساسی و لطیف هستن که یکی که تو خیابون دیدن و یادشون بمونه!!!! اونا اصلا تو گیر و دار احساسات اضافی و فیلم هندی بازی نیستن

گفتم که اگه نگاهش طولانی بود یا چند دفعه پشت سر هم یکی رو نگاه کرد و تماس چشمی داشتن اره اون ایراد داره اما اگه گذرا نگاه میکنه الکی نه خودتو ناراحت کن نه اونو

Hold on God knows what he's doing
اگه تورو دوست داشته باشه به هیچکسه دیگه ای علاقه مند نمیشه.بعدشم فکر کردی مردا مثل ما زنا احساسی و ل ...

ممنون دستت درد نکنه واقعا مشکل منو تا حدودی حل کردی نه میگه از وقتی گیر دادی زیاد نگاه میکنم  نه من خیلی حساسم  احساس میکنم با یبار نگاه کردن  یادش میمونه یا منو با اون مقایشه میکنه یا دیگه منو دوست نخواهد داشت اه احساس میکتم اگه نگاه کنه دنبال کارای دیگه هم میره راستی ابجی تو جه کردم فقط به صورت نگاه میکنه اونم یه نگاه