2777
2789
عنوان

نگاه

379 بازدید | 31 پست

سلام دوستان ایادهمه ی مردا به زنا نگاهدمیکنن و ایا از روی شهوته یا چیمن همسرم منو  تو فروشگاه دید و پسند کرد الان احساس میکنم به بقیه نگاه میکنه ایا من حساسم

نگاه داریم تا نگاه

من ازروز اول ایه ی یغضوا ابصارکم رو به همسرم گفتم

هرچند همسرم اصصصلا اهل نگاه به نامحرم نیس

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه داریم تا نگاه من ازروز اول ایه ی یغضوا ابصارکم رو به همسرم گفتم هرچند همسرم اصصصلا اهل نگاه ب ...

آیه ی چی هست؟؟

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
آیه ی چی هست؟؟

آیه ی قرآنه 

سرچ کن

خدا گفته مردان نباید به زنان نگاه کنن و زنان به مردان

البته برای احتیاطه

شوهر من فقط حواسش هست کسی منو نگا نکنه ....حساس نباش بابا اگ اعتماد داشته باشی ب شوهرت دیگ این فکرا نمیاد سراغت

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

همسر منم متاسفانه خیلی نگاه میکنه

اوایل ازدواج سر این موضوع خیلی دعوا داشتیم،خودش میگفت که منظوری نداره و همینجوری نگاه میکنه چشمش میوفته ولی من خیلی ناراحت میشدم

خدا رو شکر الان کمی کنارل کرده ولی خب بازم هست😔

حالا برعکس اون،من اصلااااااااا به صوزت افراد دور و بر نگاه نمیکنم،خوشم نمیاد تو صورت افراد دقت کنم حالا چه مرد چه زن

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

بابا همه ی مردا به زنا نگاه میکنن

اونایی هم که میگن شوهر ما نگاه نمیکنه یا حواسشون نیست یا شوهرشون فقط جلو اینا نگاه نمیکنه.اشکالی‌هم نداره این روزا بعضی زنا خودشونو یه جوری درست میکنن که من خودمم نگاه میکنم از تعجب.بنظر من که اهمیت نده چون من اولا خیلی اهمیت میدادم اما بعد دیدم یک ثانیه مثلا شوهرم به یکی نگاه کرد اون که رفته شوهرمم که پیش منه من چرا بخاطر اون یکی دو ثانیه یکی دو روز خودمو عذاب بدم.بیشتر نگاهای مردا از روی کنجکاویه خب ذاتن با ما زنا یکم فرق دارن اما اینکه تو یه لحظه وقت کنه و بخواد از روی شهوت به کسی نگاه کنه بنظر من اشتباهه.البته به بعضی از زنا که این روزا همه جاشون بیرونه فقط از ردی شهوت میشه نگاه کردا که البته اونم دست خود مردا نیست خدا اینطوری آفریده شون مشکل اون زناست اما بنظر من نگاهی اشکال داره که طول بکشه و بخواد بعدش رابطه ی کلامی یا هر چیز دیگه ای شروع بشه وگرنه نگاه گذرا رو زیاد سخت نگیر اونا مقصر نیستن

Hold on God knows what he's doing
همسر منم متاسفانه خیلی نگاه میکنه اوایل ازدواج سر این موضوع خیلی دعوا داشتیم،خودش میگفت که منظوری ن ...

آیه 30 نور رو بخون