2777
2789
عنوان

سوتی دادن

68 بازدید | 16 پست

شمام حس میکنید هرررررررر کااااارییییییی میکنید ضایع و کرینجه؟😭حتی سلام کردنمم به دیگرانم میشینم تحلیل میکنم تا یه هفته میزنم تو سر خودم که چرا لحنم اینجوری بود چرا اینو گفتم بلااستثنا هرچییی میگم بعدش عذاب وجدان میگیرم حس میکنم سوتی دادم حتی یه سلام معمولیمم حس میکنم ضایع بوده چیکار کنم با این قضیههه

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا من اصلا همچین حسی نسبت به خودم ندارم برعکس حس میکنم چقدر اخلاقم و رفتارم خوبه خودم واقعا عاش ...

چقدر خوبه اینطوری

چقدر خوبه اینطوری

چون واقعا اخلاقم خوبه یعنی میرم بیرون دارم رد میشم بچه ها بازی میکنن توپ میخوره بهم میگن ببخشید میگم فداسرتون میشورم لباسارو دیگه شما بازی کنین بازی اشکنک داره سر شکستنک داره یا خیلی گرم و با لبخند سلام میکنم با جاری ها که روبوسی هم میکنم همیشه الان میرم تو جمع جاری هام میدونن روبوسی میکنم بلند میشن برام بلند نشه کسی با یه سلام تموم میکنم بالبخندش نه دست میدم نه روبوسی

چون واقعا اخلاقم خوبه یعنی میرم بیرون دارم رد میشم بچه ها بازی میکنن توپ میخوره بهم میگن ببخشید میگم ...

میدونی من منظورم خوش اخلاقی نیست نمیدونم چطوری بگم مثلا آدم یه حرفی میزنه بعد با خودش میگه وا من چرا همچین حرفی زدم الان طرف دربارم چه فکری میکنه هربار منو ببینه یاد اون حرفم میوفته تو دلش میخنده بهم این مدلی

میدونی من منظورم خوش اخلاقی نیست نمیدونم چطوری بگم مثلا آدم یه حرفی میزنه بعد با خودش میگه وا من چرا ...

همین جورم هستم ولی میگم چه خوبه باعث خنده بقیه هم شدیم بزار هرچی دوست داره فکر بکنه دمش گرم نترس مردم آنقدر درگیری ذهنی دارن که حرف تو رو تو یه روز یادشون میره من از این بتراشم از دهنم در رفته تنها کاری که نکردم گوزیدن تو جمعه 😂😂😂

همین جورم هستم ولی میگم چه خوبه باعث خنده بقیه هم شدیم بزار هرچی دوست داره فکر بکنه دمش گرم نترس مرد ...

😂😂خب خوبه تنها نیستم

این یه جور بیماریه بهش میگن وسواس فکری عملی رفتاری حرکتیدر لحظه باش زیاد چیزای روزانه و همیشه گی رو ...

دقیقا همش درحال تحلیل کردن خودم و تحلیل کردن واکنش دیگرانم