2777
2789
عنوان

همسایه کناری

31 بازدید | 4 پست

سلام ما سه ساله توی اپارتمان زندگی میکنیم فقط سه چهار ماه اول با همسایه کناریمون رفتامد زیادی داشتم دیگه دیدم خیلی داره پر توقع میشه رفت امدمو کم کردم بعد به یه روز با مامانم داشتم حرف مبزدم یهو زدم زیر خنده بعد دیدم داره به دیوار مشت میزنه بعدش گفت مسخرشو در اوردی برای چی بلند بلند میخندی ازین حرفا منم خیلی ناراحت شدم شب که شوهرم اومد دید خیلی ناراحتم خیلی پا پیچم شد منم گفتم همسایه این جوری گفته بعدش شوهرم رفته درخونشون در زد بعد شوهر همسایه اومد بحث شد بعد شوهرم گفته شمامه صبح تا شب دعوا دارین ما چیزی گفتم بعد خانموم خندیده براچی زنت مشت زده به دیوار دیگه دعوا شد بعد شوهرم یقشو گرفت کلی داستان دیگه دیگه از اون روز هرجا نشست پشت سرم حرف میزدم کلی بدمو میگفت هرکی خونش میومد میگفت این همسایه این جوری شوهرش شوهرمو زده خلاصه خیلی پشتم حرف زد گذشت گذشت بعد ۸هشت ماه از اون داستان به اطرار حاج خانم همسایه بالایی مارو اشتی داد دیگه باز مثل قبل رفت امد کردیم دیگه یکی دوماهی بود اشتی کرده بودیم ولی شوهررم خبر نداشت همسایه کنار ی تولد شوهرش نزدیگ بود گفت همسایه من مهمون زیاد دارم ولی قاشق چنگال زیادی ندارم میشه بهم قرض بدی منم بهش دادم دیگه تولد. شوهرش تموم شد فرداش برام اورد فکر نکرده بود شوهرم خونست فکر کرده رفته سر کار دیگه در زد منم دست پام یخ کرد دیگه درو باز کردم بعدش شوهرم اومد پشت در بعدش همسایه گفت چند تا قاشق چنگال بهم دادی گفتم دوازده تا بهم دادو درو بستم دیگه شوهرم شروع کردی انقدر بهم بد بیراه گفت که فقط خدا میدونم دوبار کرفت منو زد تو گوه خوردی دادی بی همه چیزی من بخاطر تو یقه شوهرشو گرفتم بعد تو میری بهش قاشق چنگال میدی بی غیرت هرفوشی که میتونست بهم داد دادو هوار مکشید کلی سرم داد زد ظرفامو شکوند بعدش گفت من دیگه به تو اعتماد ندارم تو معلوم نیست چه چیز هایو ازمن مخفی میکنی کلی حرف ددیگه گفت وسایل هاتو جمع کنه برو خونه بابات حالم ازت بهم میخوره تو ادم پلشتی هستی خیلی چیزای دیگه به نظرتون حرفایی که بهم گفته حقم بوده 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷