2777
2789
عنوان

زشتی

121 بازدید | 8 پست

از روزی که یادمه بهم میگفتن زشتی صدات بده نه میتونم با تلفن حرف بزنم یا ویس بدم.بیرون نمیتونم برممم حالم داره از خودم بهم میخوره میگن لاغری باورتون میشه واسه اینکه چاق بشم روزی دو قاشق روغن همینجوری میخورم که فقط چاق بشم یبار قرص گرفته بودم واسه چاقی مامانم دید گفت واسه خواستگار داری میخوری بدبخت ابرومو جلو همه برد😭💔کاش واسه بچه هامون مادر باشیم اینقد نقصامونو نکوبیم تو سرش💔 یعنی از هرچیزی استفاده میکنه واسه تحریب من آخه عکس چه ربطی به قبولی داره😭🫤💔

بقران حالم از خودم بهم میخوره روز و شب تنها دعا میکنم بمیرم

دختری با آرزوهای مرده:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش ما آدمها شعور اینو داشتیم

که کلام و حرفای ما میتونه چه تاثیری رو اعتماد به نفس و احساس یکنفر بزاره

مطمئنم زشت نیستی اطرافیان دیوثت حس زشتی رو بهت دادن

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

عزیزم اصلا آدم زشت وجود نداره بنظرم هر کسی زیبایی های خاص و منحصر به فرد خودشو داره

مطمئن باش کسی که نقصتو به رخت میکشه داره واسه داشتن اون نقص (از نظر بعضیا البته، چون من اسم لاغری رو نقص نمیزارم) جووون میده، بخاطر همینم بهت حساااادت میکنه شک ندارم

چندکیلویی؟ قدت چنده؟

'فروغ فرخزاد' حرف جالبی زد، میگفت:"من از آن آدمهایی نیستم که وقتی میبینم سر یک نفر به سنگ میخورد و میشکند؛ دیگر نتیجه بگیرم که نباید به طرف سنگ رفت! من تا سر خودم نشکند؛ معنی سنگ را نمیفهمم!≈]"

برعکس من احساس زیبایی نسبت به شما دارم

زیبایی تنها ظاهر خوب و داشتن خواستگار که مامانت میگه نیست

زیبایی یعنی به اطرافیانت احترام بزاری و اجازه ندی دل کسی شکسته بشه به هیچ عنوان

من یه زمانی خیلی لاغر بودمو همش مسخره میشود استعداد چاقیم نداشتم ولی با قرص سیپروهپتادین به نتیجه رسیدم الان اونقدر تپلم بقیه فکر میکنن صورتمو تزریق کردم اضافه وزنم دارم تازه توصیه من اینه به جای اینکه غصه بخوری لاغرتر شی این قرصو بخور آب زیادم بخورحسابی آب بره زیر پوستت اون قرصم به حدی اشتهاتو بازمیکنه همه چیمبخورس همه چی بخور زیاد بخور دوبرابر قبل دو سه ماه این روندی برو تغییرو حسمیکنی

عزیزم تاحالا دقت کردی به فیلم سفید برفی

نامادری سفید برفی یه زن زیبا با شکوه و ثروت مند

تا اینکه اینه اش اومد و بهش حس نا کافی بودن داد

و اونا تبدیل کرد به یه پیر زن زشت

پس بیا بشکن اون اینه ای را که بهت حس نا کافی بودن میده

چون تو به اندازه کافی کافی هستی

و به دنیا اومدی که خودت باشی نه بی نقص باشی