2777
2789
عنوان

محصولات سیمپل😂😬

108 بازدید | 17 پست

خدای هیچ کدوم نه پلمپی داره که بفهمیمم باز شده یانه و نه حتی تاریخ انقضا شاید یکی ته انبار مونده باشه برای خیلی وقت و حتی پلمپم نباشه نمیدونم کیفیت خوبی دارنه چنین باره میگیرم شوینده اشو ولی این دفعه جوش زدم مدل رفرشینگو گرفتم نمیدونم از چیه

ولی خدای این سیمپل یهو معروف شد انقدر فروش داشت ولی یه پلمپ و تاریخ انقضا حق کسیه که میخره

تا نصف شوینده اشم نبود من از دیجی کالا خریدم شوینده اشو خود پر پر نیس و حداقل نصفم نیست ولی مرجوع نکردم گفتم ارزش نداره ولی کاش میکردم که برای بقیه اینکارو نمیکردن یه سریا هستن نسبت به محصولات ایرانی جبهه میگیرن که نه بده ولی همین لافارر و ویتالایر و شون و حتی مای بهتر از برند های خارجی هستن واقعا

حالا استلینو بیوکوا و سادور که دیگه کلا چینی هست و اصلاا اصلا استفاده نکنید بجاش با همون میتونید چیز بهتری تو ایرانیا پیدا کنید نظر شما چیه🤔🥰

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سیمپل اصلا خوب نیست

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهم گفتن دیگ شدی مامان دوقلوها😭😍😂 یکم سرسنگین تر رفتار کن😒 ولی من بازم شر و شیطونم و آتیش میسوزونم اگ بچه ها شیطون نشن چی؟؟؟😱😭عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی همچنان به نظرم سیمپل بهتر از برندای ایرانیه

لافارر مفت هم نمی ارزه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ضد افتاب ساین اسکینم خوب تو داروخانه دیدید بخرید من پیدا نکردم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ولی همچنان به نظرم سیمپل بهتر از برندای ایرانیهلافارر مفت هم نمی ارزه

عزیزم لافارر خیلی برند خوبیه هم ضد افتا و هم شوینداش ولی تونرش خوب نبود حداقل تاریخ انقضا دار

افتضاحه محصولاتش

نمیدونم چجوری معروف شد

عزیزم لافارر خیلی برند خوبیه هم ضد افتا و هم شوینداش ولی تونرش خوب نبود حداقل تاریخ انقضا دار

ضدآفتابش که واقعا خوب نیست

من باهاش جوش میزدم،شایدم به پوست من نمیوفته

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
توی نظرسنجی دیجی کالا حتنا اینا رو بنویس

نوشتم و گفتم که نصفش نبوده قشنگ انگار فروشنده امده ۱۰ روز شب و روز استفاده کرده بعد فرستاده برای من چون هیج نشتی نداده بود یعنی میدونستن و فرستادن

ضدآفتابش که واقعا خوب نیستمن باهاش جوش میزدم،شایدم به پوست من نمیوفته

واقعا؟ کدوم مدلش؟

من مرطوب کننده کامان استفاده میکنمآبرسان هرچی میزدم هیج اثری نداشت

پوست خیلی کم ابه همراش باید سرم هیالورنیک اسیدم بزنی جواب میده

من مرطوب کننده کامان استفاده میکنمآبرسان هرچی میزدم هیج اثری نداشت

کامان زیاد خوب نیست البته من ژل الوراشو داشتم به صرفه بود و برای افتاب سوختگی خوبه