2777
2789
عنوان

چکار کم طلاق میخواهم عذابمیده

458 بازدید | 42 پست

شوهرم مشکل رفتاری توی خونه داره ما اصلا زن و شوهر نشستیم فقط اسمش توشناسنامه شما شدم مثل پیرزن افسردگی شدید گرفتم نه همدم دارم نه همزبان دیوانه می کرده شده ۳روز کامل حرف نزده یعنی حتی سلام هم نداری برم سمتش به فحش منو میبندم منو عذابم داده الان خونه بابایم یه بچه ۲۲ماه دارم حا۱رم سختی طلاق رو بکشم اما حداقل رنگ آرامش ببینم دیگه زندانی نباشم عذابم میده ولی طلاق نمیده خانواده ها هم از آبرو میترسند هیچ میخواند جوشش بدن اما نمیشه خودش نمیتوان که به من چکار کنم با این عذاب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید تو برخوردت درست نبوده اگه عاقل باشه الکی فحشت نمیده اگه دیوونه اس چرا انتخابش کردی به نظر من تو باید رفتار شوهرتو بشناسی وباهاش درست رفتار کنی بهش محبت کن بزار وابسته ات بشه منم اوایل زندگیم مثل شما بودم الان با شوهرم دوست شدم زندگی رو خیلی سخت نگیر 

عزیزم شاید تو برخوردت درست نبوده اگه عاقل باشه الکی فحشت نمیده اگه دیوونه اس چرا انتخابش کردی به نظر ...

به حرف آسونه به عمل سخته باور کن بارها شده الکی از بیرون میاد تا چند روز حرف نزده عزیزم چی شده از من ناراحتی چکار کردم چای بردم نخورد نزدیک بشم هل میده با خودش درگیری از اولم اینطور بود الان مطمئن شدم بیماری روانی داره اما مشاور نمیره